Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paapulka

Evkalc, ja mam 320ml viac mi nevoslo, a profil neviem aky, to som sa vobec nezaujimala,ale teraz by som to rada vedela, ked pojdem na kontrolu o necele 2 tyzdne,tak sa spytam Trsku, ked nezabudnem.

evkalc

romika veru aj mna by zaujimalo aky mas profil..

paapulka a ty mas ake ml? a aky profil?

ozaj baby viem si pozriet ked som zaregistrovana aj galeriu na omlazeni?

inak menzes nikde tak som z toho dost hotovaaaaa...:-((

romika

evkalc
no ved ja som sa bala dat aj tie 320ml ja som najprv chcela 280 ale to by som straasne lutovala..teraz mam trojky to mi aj doktor povedal ale myslim ze tak za mesiac to budu pln dvojky..Ja som neverila dievcatam ked tu stale pisali ze nech ideme do vacsich prs myslela som ze asi maju radi vacsie prsia ale konecne sama vidim ze sa to naozaj zmensuje odpucha aprisposobuje telu. anomala som pekne prsia aj priatel ich mal rad ale chcela som trosku vacsie ved vies ake sme zeny vzdy nespokojne!!A dr. Trska mi povedal ze vacsie si mam dat az po detickach tak dam potom 400ml:))ja si myslim ze budes mat trojky:)

sakura

externa
ach jaj francuzstina mi nic nehovori:))) Nemcinu by som asi zvladla - robila som v Nemecku a anglinu som sa ucila 8 rokov. Ale momentalne mam viac v hlave taliancinu a japoncinu. No tak skusim este pohladat:)) A prinajhorsom ved aj ta nemcina s tou anglinou ujdu, ved uvidim. Ale diky si zlata:)

externa

niguei-ja si jazvy poctivo kazdy den masirujem a natieram contracubexom...a Dr.mivravel aby som si ich akoby odtlacala od seba-ze tym sa zbavia krvi-nebudu cervene...a na jeho stranke je to tiez pekne napisane...aj gely na jazvy su tam www.plastickychirurg.sk

externa

bratislava-aj ja som spokojna s Dr.Trškom,mam to iste co paapulka aj cena je ta ista....

romika-boli tu tie stranky na plavky,ale administrator to zatrhol a vsetky vymazal....

sakura-ak by si isla na denne studium tak tam je aj francuzky jazyk....
ja mam dialkovo-tak len angl. a nem.jazyk.

sakura

niquei
tak porozmyslaj:) Ja sa nejak extra o jazvy nestaram. Iba ked si masirujem prska tak ich preblafnem trosku pomasirujem aj tie. Pouzivam nechtikovu indulonu. Ale kupila som si aj contractubex ci ako sa to vola.. Pouzivam ho malo - ako si spomeniem...
Mas s jazvami nejaky problem? Alebo co ti na to povedal dr. Ze ako sa mas o ne starat?

romika
ved jasne, pockam si:) Aj ja som tie leukoplasty strhla v nedelu dole a v pondelok som sla na stehy. Trska mi na to nic nepovedal - ze ved ked som to strhla v nedelu tak ze ok. Som bola na prsiach ako jebakova plantaz:))))
Aj ja som takto skusala:)) Ale teraz ako sa tak usadili sa to skusa lepsie. Po 2 tyzdnoch som mala nervy ked som si skusala nejake podprdy - ani jedna mi nesedela:))