Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

romika

caute babky ja sa neviem zmierit s tým ako sa tie prskaa zmensuju:)) fakt je to neuveritelne a ja som sa tak bala dat si tie 320 ale teraz by som dala kludne 400ml aj ten tvar sa uuuplnee mení ale ten chvalabohu k lepsiemu..takze zas mozem len potvrdit ze tie ktore sa chystate na opku tak fakt sa nebojte dat vacsie!!!Inak mam este tie leukoplasty myslite ze nebude vadit ked ich dam uz dole dost to svrbiii som 10 dní po zakroku...pa

bratislava

paapulka aj ja pöjdem este k trskovi na konzultaciu. bola si s nim spokojna? a kolko to u neho stoji? raczi hovoril o 2770 eur, v internetovom cenniku su ale ine ceny... mas to tvrde na dotyk? dakujem.

LadyGaga

Ahojte ozyvam sa po dlhsej dobe....operaciu mam naplanovanu na zaciatok apruila,cite sa bojim ze to bude skor prvoaprilovy zart
zacinam mat obavy,teraz som vela citala o tom ze to budem mat tvrde na dotyk:(a ze ani chlapom sa to nepaci,tak neviem ci mam do toho ist:(poradte mi prosim....
robit mi to bude jeden ba chirurg ale vo viedni a dohodli sme sa na 500-kach vysoky profil...

andulka33

ketrin11
môj drahý ma v apríli narodeniny, tak dostaneme darček obaja...:) myslím, že sa nevie dočkať... a či sa bojí neviem, určite by mi to neschválil keby má pocit, že je to nebezpečné, ale zaujíma sa, a pozeral so mnou na youtube. rôzne videá o tom ako to prebieha a našli sme kopu info aj o implošoch a ich zložení a kvalite..

andulka33

jeeej bratislava ani nehovor, aj jazierko si pamätám a zmrzlinu :) mala som asi 9 rokov, keď mi tam ocino robil a trávili sme tam čas s ním :) veľa vecí z toho čo je tam teraz predtým nebolo, minulý rok som sa bola pozrieť, mala som cestu okolo, všetky spomienky sa mi vrátili, tááák by som šla, aspoň na krátku dovču...ale tie ceny sa vyrovnajú moru...
Ale to máš pravdu, že je tam kopa pozitívnej energie, a celý komplex je tak super zrenovovaný, že máš fakt pocit, že mysleli na všetko. Domček v ktorom sme bývali je dnes informačná kancelária.. pre rodinu tam fakt musí byť nádherná dovolenka!!
Určite si to poriadne užiješ aj toto leto, o tom nepochybujem...a rakušáci si pôjdu oči vyočiť..:)

bratislava

dakujem papulka.a tebe kto robil?ty to mas tiez super. uz si pripadam ako uchyl,ked to tu pozeram.ale musim povedat pravdu, ze vsetky sa mi nepacia.dostala som strach...niektore su ozaj neprirodzene