Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

tajka - skus dat take podrobne vysvetlenie aj na vlnenie, lebo mam z toho husiu kozu, kedze neviem ako to ma vyzerat. Ma to nieco spolocne s kapsularnou k?

ivja

dievčatá, ahojte,
s tým profilom má tajka99 pravdu.Dnes som si kúpila podprsenku- s obyčajnou čipkou 80D .Prsia mi v nej vyzerajú super, ale keď som si skúšala na to aj obtiahnutejšie tričko, spredu je to veľmi pekné a zboku len o trochu zväčšené. Ale môj manžel povedal, chvalabohu, že to máš takéto- nenápadné a pekné.Čo viac by si chcela... Tak, čo viac by som chcela?:))

ketrin11

tajka99, tak toto bolo vysvetlenie ako od doktora /rozdiel medzi gul. a anat.!!! super, dakujeme. To som ani nevedela. Ale podla toho mi to doktor celkom dobre vybral, hihi, asi vie co hovorí:)))

bianica

tajka - skusila som ten odlakovac, mam taky vonavucky, nie je to az taka hrozna chemia, aspon sa tym ukludnujem pri myslienke, ked ho na seba "lejem". Ale pravda je, ze som sa po tomto pokuse umyvala s namydlenou zinkou a islo to asi tak na rovnako, takze sa radsej pomaly umyvam a okrem toho davam panthenol na pluzgieriky a dnes to vyzera podstatne lepsie, no do piatku snad dam doporiadku vrch a od piatku sa mozem pustit do spodnej casti :-) tajka este stale sa ti zmensuju prska? to nemyslis vazne :-( ved si tusim 3mesiace po, no zacinam mat obavy,ze mi nakoniec nic neostane :-(((

tajka99

ifka,
ano, urcite, anatomy su mensie, neurobia taky objem ako gulate. Samozrejme anatom s vyskym profilom a tak 1,5x vacsim objemom sa vyrovna gulatemu...
Ja si myslim, ze ak sa baba rozhoduje medzi gulatym a anatomom, mala by zvazit nasledovne:
1. Ako vysoko ma prsia polozene v pomere k telu?
2. Kde ma bradavky v pomere k ploche prsa?
3. Ci ma kostnatejsi ci normalny pevny hrudnik?

Ak ma totiz svoje prirodzene prsia vysoko - smerom k brade, urcite by nemala volit okruhly, ale anatomicky tvar. Naopak, ak ich ma nizko, vhodnejsi je okruhly tvar. Ak velmi nizko, tak okruhle s vysokym profilom.

A ak ma baba bradavky velmi nizko na prsniku, urcite jej ich zdvihne anatomicky tvar. Naopak ak ma vysoko bradavky, radsej nech da gulaty tvar.

Ak ma uz kostnaty hrudnik, kde sa daju ratat rebra :-))), je vhodny sice aj jeden aj druhy tvar, ale lepsi je stredny profil, lebo vyplni a zakryje tie kosti, je totiz sirsi do sirky. Vysoky profil je uzsi a do priestoru, preto mozno nie vhodny pre viac siroke hrudniky a prsia daleko od seba. Ale je najkrajsi. Nabuduce bude urcite vysoky profil ;-))))

tajka99

ela26,
co ja viem, vlnenie ma kazda, ale jedna viac, ina menej a na chudsej to citit, na normalnej ci silnejsej nie. Vznika tym, ze ten implos vlastne stoji a je vyraznejsie, ked operater urobi mensiu kapsu, ako ma byt na dany implantat. Ale to uz je v tych nepodarkoch, ty mas asi normalne bezne vlnenie, ktore sa pravdepodobne zjemni casom. Mozno pomaha aj kazdodenna masaz prs, vraj ju treba robit uz navzdy, kazdy den. Ono je to urcite dobre, uz ked pre nic, tak minimalne sa premastuje pokozka...

tajka99

evkalc,
ak chces pozerat fotky bab na omlazeni, musis sa zaregistrovat aj tam. Ohladom tej velkosti, no, ja nechcem ta znervoznovat, lebo som asi ta, co najviac do teba furt husti ;-))) Ale fatt sa bojim, ze mas viac uvolnenej koze, takze radsej by som volila vacsie prsia (aj s rizikom, ze to bude vidiet) ako potom byt nestastna a lutovat. Ale aj keby to nevyslo s tym 380ml, neboj, nastastie mas vysoky profil, to by malo vyplnit. Som fakt zvedava na teba po opke... Drzim palce a nech to je, ako to ma byt ;-)))

tajka99

ketrin11,
ja by som ti urcite radila min. 350ml. Ja mam tak, a uz sa len modlim, aby sa uz nezmensovali. Kamoske som povedala, nech nejde do mensich ako 375ml. Fakt ten stredny profil je krasny zpredu, ale z boku ho nejak nevidno. Mozno pri uzkom drieku a plochom brusku to vyznie, ale inak...