Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

babenky tie, ktoré ešte stále hľadáte tie športové podprdy.. toto ma napadlo
-odkaz odstránený-
skúste to pozrieť.. či to nepomôže...

-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-

tajka99

evkalc,
ja viem, ze je to trochu blbe, ale na mna tam posobili velmi ludsky a zhovievavo, nemyslim, zeby sa nejako velmi rozcertili. Vsak za opytanie nebiju a ked im vysvetlis, ze si z tej operacii trochu rozhodena, ze je to predsa vazna vec a na niekolko rokov... skus mozno popytat rovno doktora. Ale samozrejme ty vies najlepsie, co chces, nedaj sa tlacit do niecoho, o com nie si presvedcena. Neviem, ake podprdy nosis teraz, viem totiz, ze nechces, aby to ludia velmi vedeli. Ak nosis riadne vypchate podprdy, take B-cka a po porode si mala naliate prsia a teda to mozu ludia v lete brat, ze to ti tak ostalo, tak si daj vacsie... ale posud vsetky okolnosti, a ked sa rozhodnes nechat 360ml, s vysokym profilom to bude urcite krasne, take ako normalne asi 375-ky alebo aj 405-ky.

tajka99

zuzulka22,
nie ;-))) neboj, to nie su ziadne rybie kosti, ale len ciarky asi 4-5 cm, ruzove tenke ciarky. Potom casom blednu, az ich skoro ani nevidno, kedze su v prsnej ryhe a prso sa vdaka gravitacii taha dole. Teda, ak by si jazvu chcela vidiet, musela by si si prso riadne dvihnut. Jedine v lahu na holo to mozno moze byt vidno, ale to neviem ani potvrdit, ani vyvratit. Ked to pojde takym vyvojom ako je, tak ich asi budem musiet hladat pod mikroskopom, mne ich skoro nevidno. Ale aj tak nie som tyo, ktory by sa rad opaloval hore bez, takze aj keby ich bolo trochu vidno, pod plavkami mi to nevadi ;-))

andulka33

ahojte babenky :)

taká podotázka, ktorú z vás rezali v podpazuší a nie pod cicíkom? Ako to bolo cítiť tie dni po?, bojím sa, že rukami ani nepohnem a ešte ma tak napadlo, ked sa tak potí v tej podprde.. a nedá sa spršiť pár dní, no neviem si to predstaviť...:( Môžete mi prosím niektorá popísať pocity ???

mops
kde ťa bude rezať, tiež ako mňa, alebo dole??

zuzulka22

baby,ako dlho vam potom na jazve vidno to kde boli stehy? myslim dokedy ta jazva vyzera ako "rybia kost"?chapete co myslim,ze? :-)alebo ostane hned len tenka ciara,alebo ako je to?bojim sa ci to bude moc vidno :-((

tajka99

bianica,
juuuj, o vlneni viem len tolko, co som uz napisala dnes. Sakura, mala link na taku dobru stranku, kde su popisane tieto neziaduce ucinky aj ako ich doktori a preco opravovali ;-) ale bolo to v anglictine.
sakura,
skus tu hodit ten link. Ty vies asi lepsie anglicky ako ja, vies co tam pisu o tom vlneni, lebo to tam je tiez spominane...

tajka99

ivja,
tak hod foto tej novej cipkovanej podprdy do albumceka, nech nemusime tolko zapajat fantaziu ;-DDD a nech sa hlavne motivujeme... ;-))

tajka99

ketrin11,
vidis, to je pozoruhodny nazor, to ze sa neodhadne dobre ml, ze sa da prilis velke, moze u niekoho sposobit, ze ten implos je potom viac citit. Preto asi doktori skor volia mensie implose, na tie vacsie velkosti ich vacsinou musia baby prehovarat ;-) O tomto az tak vela neviem, ale znie to logicky, preto mozno niektore baby ten implos citia a niektore nie. Vacsie ml (myslim tie od 400 vyssie) si asi fakt mozu dat iba baby, ktore maju dostatok tukovej vrstvy na hrudi, myslim tym, ze maju take pevne, rovnomerne a plynule pokrytie kozou a tuku na hrudniku ;-) ak ste ma pochopili ;-DDD

bianica

ivja - ja sa tiez tesim na kupu novej podpiry, som zvedava pri akom cisle ostanem. Ale to D-cko ti v dobrom zavidim!