Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

Ifka, mna sa sestricka pytala na mestruacii pri objednávani terminu. Som jej povedala ze mi to lieta a ona na to, ze nevadi, ked budem mat tak budem, ked nie tak super. Zevraj by to nemala byt ziadna zavazna vec, len je tam o percento vyssie riziko nejakaj kontraindikacie. Ale sama mi povedala, ze aj ked budem mat mestruacii, aj tak ma budu operovat

ketrin11

andulka33,
ty si si uz objedlala z tadiel nieco? ako odhadnes velkost? a ked mi nbude dobra da sa to vratit? Inak su fakt pekne

Ifka

ahojte :))
prosím Vás neviete ako to je ked sa poposúva menštruácia? na operáciu nemôžem mať už vôbec menštruáciu? lebo sa mi to nejako posúva a 13.5. v stredu mám operáciu, ale menštruáciu budem mať asi aj toho 13.5. aj 14.5. ale už slabšiu. Ďakujem :))

morgana

evciatko7
po troch mesiacoch by som na bruchu nespala kedze lekari vravia, ze prsia pracuju az do jedneho roka. Je to individualne. Nikto ti nepovie, ze sa ti nic nestane ak budes spavat na bruchu. Asi by si mala najst nejaky kompromis a zmierit sa so spanim na boku.

ketrin11

andulka33,
ty si si uz objedlala z tadiel nieco? ako odhadnes velkost? a ked mi nbude dobra da sa to vratit? Inak su fakt pekne

ketrin11

evkalc,
ty si uz menila velkost implantatov?, myslim telefonicky. Ja tiez rozmyslam, ze si to chcem zmenit a neviem, ci staci len zavolat, alebo musim ist za doktoromznovu na konzultacii. To sa mi velmi nechce, ale na druhu stranu si myslim, ze doktor si nebude pametat ako vyzeram a povie mi OK objednajte si 350ml a potom sa mi to tam nezmesti...

evciatko7

a mne nikto neodpovie na moju otazku?:-(((( Ziadna z vas nespava si silikonmi na brusku?Ja sa vazne bojim, ze ten tvar sa casom kvoli tomu splosti....:-((