Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

niquei-aj mne Dr.kazal repik,kym neodpadnu chrasticky...potom je repik uz neucinny...A az potom natierat kremom....Az ked su jazvy zacelene!
a ja som si davala aj puder,to bolo fajn,kedze som uz nemala naplaste,tak sa mi tie jazvy nesuchali o retro

niquei

sakura, prepáč, že Ti odpisujem až teraz, ale akosi som sa sem nedostala. Nie, nemám problém s jazvami, len doktor mi povedal, že si mám na ne dávať repík kým neodpadnú chrastičky a sestrička, že si na ne v žiadnom prípade nemám nič dávať.... tak som ostala z toho zmätená, ale robím tak ako kázal doktor...

andulka33

evkalc

a čo keby ešte zavoláš a pýtaš si sestričku, ona vie ako to chodí, nemá prečo na teba zvyšovať hlas alebo sa hnevať, ona je tam pre teba, ak máš akékoľvek otázky.
Aby si si to potom nevyčítala, už teraz si nespokojná a to máš moja ešte len pred..
za to nič nedáš, a keby sa mala aj trochu tváriť, veď ju už pravdepodobne nestretneš..môže ti to byť jedno, ide o teba, tvoje telo, peniažky...spokojnosť :) určite by som sa pre svoj kľud spýtala a ked sa nedá tak sa nedá..
veľa šťastia..

andulka33

Ketrin11 toto sa píše na stránke:

Môžem poslať tovar späť a kto nesie náklady?

Možnosť výměny a spätnej kúpy do 14 dní. Objednávejte od spoločnosti OTTO bez problémov! Naša spoločnost poskytuje na všetky naše produkty možnosť výmeny alebo spätnej kúpy. Ak Vám dodaný tovar z akéhokoľvek dôvodu nebude vyhovovať, pošlite nám ho späť do 14 dní od dátumu prevzatia tovaru na našu adresu. V prípade akýchkoľvek otázok naše oddelenie kontaktu so zákazníkmi je Vám k dispozícii. Do balíka bezpodmienečne pribaľte návratku faktury, ktorú predtým vyplníte podľa pokynov na zadnej strane – môžete požiadat o výmenu tovaru alebovrátenie peňazí. Cenu za tovar Vám pošleme poštou najskôr do 15 dní odo dňa, kedy nám tovar bude doručený späť. V prípade výmeny tovaru alebo spätnej kúpy prípadné náklady spojené s balením a poštovné náklady znáša kupujúci. V prípade, ak vypredaný produkt nahradíme náhradným tovarom, náklady na balenie a poštovné náklady v súvislosti s výmenou a spätnou kúpou znáša spoločnosť OTTO. Chceli by sme Vás upozorniť na to, že výměna a spätná kúpa sa vzťahuje len na nepoškodený a ešte nepoužívaný tovar!

andulka33

Ahojte všetky :)

Ketrin11
ja som si odtiaľ neobjednávala teraz prádlo, asi rok dozadu nejaké veci a prišli fajn bez problému a pekné, takže báť sa nemusíš, vrátiť sa to myslím dá vždy ako v quelle, a veľkosť, no mne doktor povedal , že výsledok bude 75C 9cm rozdiel povedal okolo 92obvod a na stránke otta.sk máš veľkosti ako to odhadnúť...
-odkaz odstránený-
do kelu aj tie plavky majú peknéééééé!!!!

bianica

Este info od dr.Magdu. Pytala som sa, ci uz mozem spat na rovnom, tak ze ano, aj na boku, ale do 6-tich tyzdnov musim nosit retro, pripadne inu sportovu podpiru. Okrem toho ked budem sportovat, tiez len s touto podpirou. Konecne mam dole naplaste a teraz vyzeraju prska ovela inak, tak sa z nich vytesujem!!! a nehovorim o tom, ze mam za sebou konecne sprchu, blazeny to pocit :-)))

bianica

evkalc - mam pre teba zlu spravu. Dnes som bola v chirmede vyberat stehy a pytala som sa sestricky, kolko pred opkou objednavaju implose a vravela mi, ze ked si telefonicky potvrdia u pacientky velkost, tak hned na to objednavaju. Pytala som sa, ci to moze byt aj 2 tyzdne pred opkou a ona ze ano. Takze si myslim, ze ich uz mas objednane.

evkalc

jaaaj baby mna porazi... volala som do chirmedu za tu menstruaciu dali mi k telefonu dr. magda on strasne rychlo rozpraval ledva som ho rozumela a chcela som sa este sestricky spytat za tie implantaty ale on potom hned zlozil ked som sa mu pozdravila ze sme sa dohodli.. jeho som uz nechcela vyrusovat lebo sa ponahlal...

tajka - dufam ze z nich budem mat aspon normalne trojky lebo ma poraziiii.. ty ich mas krasne ale zase si nemala toooolko koze ako ja... no dufam ze ten vysoky profil to aspon trochu zachrani..

Ifka

Ďakujem ketrin :)) to by bolo super, lebo už som sa zlakla že ma posunú na neskôr a to už dosť neskoro :((( to už bude vvveeeelmi teplo. Ala aj v máji, tak si neviem predstaviť ako sa idem pariť v tej podprde a čo si oblečiem, lebo ja nemám také letné veci na zips a gombíky :((