Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

Andulka33, dakujem za info. Maju tam krasne cipkovane podprdy. Uz sa neviem dockat, ked odhodim vsetky push up:))

ketrin11

evkalc, ja viem, ze ti to je trapne tam stale volat, ale ak si neni presvedcena o velkosti zavolaj tam znovu. Ved co ti mozu urobit?? hadam ta nezjedie, hihi. Alebo skus mailom napisat, len ci je mozne zmenit velkost. Urcitew ti pan dokto aspon prinajmensom odpise

niquei

externa, ďakujem za radu. A aký púder si si dávala? Detský? Keď Ti odpadli chrastičky, pod retro si si jazvy už nezaliepala, stačil len ten púder? Netlačila Ťa retro na jazvy?

ketrin11

pokracovanie-
ja viem ze tie stahovacie" korzety maju byt uplne narvane na mne, ale aj tak sa bojim. Co ked sa sestricka pomylila a zle mi to napisala?

ketrin11

pokracovanie-
ja viem ze tie stahovacie" korzety maju byt uplne narvane na mne, ale aj tak sa bojim. Co ked sa sestricka pomylila a zle mi to napisala?

ametystka

ela26,
aj ja si nahmatám na oboch prsiach vlnenie, v hornej časti zvnútra. sú to také malé vlnky, ktoré nie je vidno, len pri dotyku ich cítim. som dosť chudá a je možné, že aj to zohráva istú rolu. a ako tu už niekto písal ten imploš stojí a možno preto sa zvlní, alebo je príčina v tom, že dr. vyrezala o chlp menšiu kapsu ako mala. ktovie, je toto vôbec neriešim, teším sa, že mám konečne cici :)

Ifka,
ketrin11 ťa asi potešila. ja urobím na teba bububu :))) lebo mne zasa dr. povedala, že keď dostanem krámy, tak sa operácia nekoná a dohodli sme sa preto na užívaní norethisteronu /na oddialenie/ . musíš sa spýtať svojho dr. čo povie, či zoperuje aj s končiacimi krámami /to by vôbec nemalo vadiť/ alebo ich budeš musieť oddialiť. ináč, toto bola pred op moja nočná mora number one. operovali ma ôsmeho a krámy som mala dostať jedenásteho a bála som sa, že zo stresu prídu potvory skôr. preto som brala tabletky, aby som mala istotu, že sa dostanem na stôl :)

evkalc,
ty by si fakt zniesla aj tých 380ml. zavolaj ešte raz do chirmedu a nedaj sa odbiť tým, že sa magdo ponáhľa. sú to tvoje cici a tvoje prachy. ak sú už imploše u nich, je problém ich vymeniť?

sakura,
ako žiješ? ideš na tú lipo?? či pekné krivky vypotíš vo fitku? ako si sa rozhodla? spíš ešte v retro?

salmi,
pamätám si, keď si tu po opke zúrila, že kde sa podelo tých 400 ml :) aj som ti písala, že to časom vystúpi a vylúpne sa von. som rada, že si už spokojná. ináč, tvoje prsia sú prekrásne :)

ketrin11

Ifka, na tom sme podobne, ja idem este neskor ako ty a neviem si to predstavit. prosim ta, este sa ta chcem spytat. Uz si si objednavala implantaty a aj podprsenku? Ja mam na tom objednavkovom liste napisane aby som si objednala podprsenku 70B. Zda sa mi to male, lebo teraz som citala, ze pri mojich rozmeroch a stým implantatom by som tabulkovo mala mat vyslednu velkost 70C-D, Ja viem ze tie stahovacoe "korzet

salmi

bratislava
no tak poviem ti,ze som si vytrpela svoje a prvy mesia som strasne lutovala ze som sa na to dala..pri tych bolestiach,ktore som mala cely jeden tyzden bol tak minimalny efekt ze katastrofa a to mam fakt velke implose..nikto mi nevedel vysvetlit preco..ale po mesiaci sa mi akoby zacalo uvolnovat svalstvo a tym zacali vystupovat do popredia tvary,ktore predtym boli nejako stlacene...koncom mesiaca to budu uz 3 mesiace a mne sa ani verit nechce, ze nosim 75C-D..kedy ako, Cko je napraskane a Dcko je volnejsie...bez podprsky to vyzera tak ako to mam v albume v tych "retaziach"....v pohode by som brala aj 600ml,ale to by uz bolo velmi vyrazne..tak si to nechavam na druhu vymenu,ak bude nekedy nutna...nazivo to vyzera tak prirodzene ze nikto nikdy by neuhadol na mne tento zakrok,takze ma to aj vcelku tesi...ziadne tvrde na dotyk,ziadne viditelne pbrysy niecoho anima hmat, nic, proste akoby som sa s tym narodila...ak ti mozem poradit, jednoznacne ber maximu ktore ti je mozne dat...ak nechces minimalnu zmenu a a ta za tento vazny zakrok nestoji.ak podstupit,tak nech to ma nejaky efekt...moj nazor

salmi

bianica

cistym liehom si to das pekne dole bez akejkolvek namahy a vsetko ti pekne vycisti..ja som si tiez nevedela rady a k tomu som potom dostala aj alergiu ,co ma priserne stvalo aj stymi leukoplastovymi mapami na pokozke,ale lieh mi pekne krasne bez namahy zotrel..urcite ti to zaberie..ak este ptorebujes riesit tento problem