ela26,
aj ja si nahmatám na oboch prsiach vlnenie, v hornej časti zvnútra. sú to také malé vlnky, ktoré nie je vidno, len pri dotyku ich cítim. som dosť chudá a je možné, že aj to zohráva istú rolu. a ako tu už niekto písal ten imploš stojí a možno preto sa zvlní, alebo je príčina v tom, že dr. vyrezala o chlp menšiu kapsu ako mala. ktovie, je toto vôbec neriešim, teším sa, že mám konečne cici :)
Ifka,
ketrin11 ťa asi potešila. ja urobím na teba bububu :))) lebo mne zasa dr. povedala, že keď dostanem krámy, tak sa operácia nekoná a dohodli sme sa preto na užívaní norethisteronu /na oddialenie/ . musíš sa spýtať svojho dr. čo povie, či zoperuje aj s končiacimi krámami /to by vôbec nemalo vadiť/ alebo ich budeš musieť oddialiť. ináč, toto bola pred op moja nočná mora number one. operovali ma ôsmeho a krámy som mala dostať jedenásteho a bála som sa, že zo stresu prídu potvory skôr. preto som brala tabletky, aby som mala istotu, že sa dostanem na stôl :)
evkalc,
ty by si fakt zniesla aj tých 380ml. zavolaj ešte raz do chirmedu a nedaj sa odbiť tým, že sa magdo ponáhľa. sú to tvoje cici a tvoje prachy. ak sú už imploše u nich, je problém ich vymeniť?
sakura,
ako žiješ? ideš na tú lipo?? či pekné krivky vypotíš vo fitku? ako si sa rozhodla? spíš ešte v retro?
salmi,
pamätám si, keď si tu po opke zúrila, že kde sa podelo tých 400 ml :) aj som ti písala, že to časom vystúpi a vylúpne sa von. som rada, že si už spokojná. ináč, tvoje prsia sú prekrásne :)