Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

salmi, diky pekne za radu, no nakoniec sa mi celkom dobre dari dat dole leukoplasty pri sprchovani, ale dokoncim to s liehom. Inak sa ti krasne usadili prska, fakt supeeer.

sisaa - gratulujem, prska su krasne, ze sa lepsie dycha s takym hrudnikom ;-)))

andree

Baby som 3-ti mesiac po opke,mam iplose vladane cez pazuchu.Dva mesiace bolo vsetko ok,tento mesiac ma zacali tak zvlasne pobolievat aj prska aj podpazusie.Je to taka paliva bolest.Chodievam cvicit,ale zameriavam sa len na dolnu cast tela.Bola som aj u Dr.Urobili mi Sono,tam bolo vsetko OK,aj vizualne su velmi pekne.Zatial som sa nestretla v mojom okoli,ze by mali baby podobny problem.Zacina ma to pobolievat,aj v aute pri preradovani rychlosti.Baby,prosim odpiste ci som ozaj jedina,ktora ma tento problem.Dakujem.

andulka33

baby a čo tá moja otázka??

žiadna nemáte skúsenosť s tým vkladaním implošov pod ramenom?? :( žiadna mi neopíše pocity?? už teraz cítim ako ma budú ťahať stehy :0

andulka33

ketrin11

ja som sa včera v noci taaak zakukala do tých plaviek a spodného prádla, zrazu som tam videla toľko tvarov, čo prichádzalo do úvahy.... :) normálne iný svet... :) to do teraz iba push up... možno tiež niečo neskôr objednám, ale to už na ostro, keď budú didi na mieste a zdravé :)

andulka33

evkalc

nie si isto blba povaha, ide presne o to, aby si bola spokojna s tým čo robíš..aby si tam nešla neistá, ak teda dôveruješ lekárovi osobne si myslím, že je to v poriadku a už sa nestresuj :) len si sa asi potrebovala definitívne rozhodnúť.. určite všetko dobre dopadne, a ako väčšina báb už povedala, vždy sa koniec koncov tešia viac z toho po ako pred :)

evkalc

baby ja to risknem uz... som blba povaha asi ale uz tam otravujem kazdy den bud za kalkulaciu alebo za menstruaciu.. implantaty mi oni v pondelok zmenili z 370 na 360ml.. dufam ze ten vysoky profil to zachrani.. inak trska mi navrhoval vtedy ked som u neho bola od 320 do 360ml tak malo by to nemalo byt ak ked viem ze by tam super voslo aj viac :-(
ak do nedele nedostanem kramy tak zacinam uzivat tabletky na oddialenie a dufam ze stihnu zabrat lebo ak to budem musiet prekladat tak ma asi slak trafi..

externa

niquei-ano z pociatku detsky,a potom som si kupila septonex-zasyp...Mne to vyhovovalo viac ako leukoplast-jazvy sa pekne hojili na vzduchu...pri leukoplaste som si ich vzdy tak podrazdila-pri davani dole.Trska dava normalne 2 tyzdne -ked si polepena,a otom mne este jazvy prelepil na 3-4 dni,potom som si ich mala macat v repiku...Tak som tak robila...a po repiku prisiel na rad puder-zasyp...to mi pomohlo aj na pupaciky,ktore sa mi vytvorili...