Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

a to som sa práve tešila, ked som našla foto s týmto zákrokom a fotkami na nete, e tie jazvy vôbec ale vôbec tej babe nebolo vidieť.. boli to fotky po pol roku aj po roku ...

andulka33

Vidíš a mne bolo povedané, že to všetko menej bolí, lebo ten narezaný sval je vlastne horší.... ja sa budem musieť dopraviť do práce, nemám na výber, mám to na 12 min.. kúsok ale aj tak sa toho bojím..nebudem sa môcť vrátiť ako ty :(

andree

Andulka33,ja som chcela ist na aute po 10-dnoch do mesta,ale tak to bolelo pri preradovani,ze som sa po par metroch vratila.Pocula som, ze babenky ktore maju rez pod prskami su viac v pohode.

andree

Ako sa ti hoja jazvy pod pazuchou?Ja ich mam stale velmi cerveve a trosku sa roztiahli.Tielkove tricka do fitka nenosim,dost by to bolo vidno.Budem rada,ked sa mi priebezne ozves.Aspon nebudem taka "zufala".:(

andulka33

ahojte baby
andree

to ma vôbec nenapadlo s tým šoférovaním, že je to pri tom ako ma bude rezať možno ešte ťažšie ako ten rez pod prsiami, fakt tam zapajaš presne tie svali ked radíš.. :( ja budem šoférovať presne po 20 dňoch.. normálne mám strach..

andree

Sakura,ja som zacala cvicit 6-tyzdnou po op-ke.Ale ozaj len opatrne,chodila som na bycikel a postupne som pridavala.Ako som spominala,cici vyzeraju super,aj ked od opky sa zmensili o jedno cislo.Ale to vlastne zmizol opuch.

andree

Sakura,dik,ze si sa ozvala.Pamatam si ta,este spolu s Vlastou,mali sme priblizne rovnake terminy opky.Ja som od decembra nebola na tomto fore a som fakt velmi rada,ze je.Aj prave teraz citim,ako ma pali podpazusie a a pobolievaju prsia.Este minuly mesiac bolo vsetko OK.Ja tiez kazdy den prehmatam prsia,ci je vsetko OK.Dr.mi vravela,ze trva rok pokial sa rany vo vnutri nezahoja.Sakura nosis este retro? Mne povedala Dr.,ze pri vkladani implosa cez pazuchu je to po 6-tich tyzdnoch zbytocne.Ale aj tak som ju nosila este do druheho mesiaca po op-ke.

Ifka

Ketrin,
ja som sa tiež čudovala, že retro budem mať 70B, ale asi to tak má byť stiahnuté, fakt neviem. Asi aj ja zmením veľkosť na 325ml, len aby to nebolo vela.

Ametystka,
ďakujem ti za radu :)) a ked si brala tie tabletky na oddialenie, tak ti prišli krámy potom na další mesiac??

sisaaa

bianica
dakujem :)stale nemozem uverit tomu, ze mi nieco "vyrastlo" na hrudniku a kazdy vecer ked sa sprchujem lutujem, ze som sa na to nedala uz skor.
Mimochodom ty si mala velmi pekne prsia pred op, tak tvoj vysledok urcite bude senzacny. Tak sup sup s foteckami :)
Pekny dnik

sakura

andree
tak pre toto iste som vcera zacala saliet aj ja. Presne som po opke aj ja 3 mesiace, zacala som cvicit a mam presne to iste co ty. Tak teraz neviem. Tiez sa snazim cvicit len nohy a brucho. Uz som vcera zacala mat hisaky ze ci sa mi nerobi ta kapsula. Tak stale si teraz chytam cici ze ci nahodou netvrdnu:((((