Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

andree
na trosku som sa odmlcala. Boli sme na vylete a kupila som si dve podprdy v Triumphe - 85D- C mi bolo male:)))) Ale zavisi samozrejme ze od strihu podprdy....
No ja som zacala chodit cvicit pred mesiacom. A to fakt len brucho a nohy. No som nejaka laknuta z tej bolesti - neviem co to je lebo si ozaj davam pozor. Retro nosim este na noc a sem tam na cvicenie ked mam sportovku opratu. Ja mam jazvy pod prskami - a trosku ma aj tie pobolievaju.
Mozno je to tym ze som bola na bosu a trooosku som zapojila aj ruky - ale ozaj len trosku. Mozno je to taka malinka svalovica alebo ja neviem co....Len dufam ze to neni nic vazne....

andulka33

mops nestraaaaaaaaaaaš...
tak to ja budem mať potom tesne po zákroku D-čka??? keď mne predpísal 75C nie B :((((
fuha ... no to som moja rada, že si sa takto rozhodla, ale aj tak myslím že máš väčší základ ako ja..ale ja si myslím že tých 350 to by už bolo prehnane moc pre mňa...fakt ja meriam iba 164... a to je iné ako vy dlhonohé baby :)

a andree
mne sa moc tie didi tej baby nepáčia, prídu mi trošku neprirodzené bez podprdy.. skôr mi šlo o ten záber na jazvu.. dúfam že všetko dobre dopadne, ja som sa včera bavila s maminou ona je zdravotníčka, tak ma iba ukludňuje a vravela mi ako sa tie jazvy hoja a tak...

mops

andulka33 ano aj ja budem mat rez pod pazuchov.som teraz na slovensku a doma nemam internet tak chodim ku susede.a inac volala som do siklienky a zmenila som to z 300ml na 325ml,lebo to co som tu citala vsetky kocky radia ist do vatsich.Tak mam tak ako ty aj vysoky profil.A tu podprdu mi doktor tiez napisal 70B tak som si tiez myslela,ze je to chyba,ale to ma byt tak na pevno.

andree

Andulka33,chcela som napisat,ze pani ma jazvu odfotenu po 14-tich mesiacoch,prsia boli fotene skor.:D Ja nemam rez v casti kde je ochlpenie,ale trosku nizie pod ochlpenim.

andree

Andulka33,pozrela som si tu stranku a dovolim si tvrdit,ze moje prsia su vizualne ovela krajsie.Vobec sa neobavaj rezu pod pazuchu.Ja som len tri mesiace od op-ky,jazva je stale cerstva.Niektore jazvy sa mozu hojit az do roka.Ta pani na fotkach,je odfotena az po 14-tich mesiacoch od op-ky.Opat by som isla do tejto operacie,vysledok je velmi pekny.Len teraz ma to zacalo opat pobolievat.Ale verim,ze to prejde.Neboj zvladnes to.

evkalc

baby dakujem za reakcie... no dnes mam zase depresiu... stale som nedostala kramy... a to som doteraz vobec nebola v nejakom strese... ale teraz uz zacinam byt.. normalne som si dnes robila tehu testu lebo aj ked by som nemala byt z coho tehotna lebo si davame pozor asi clovek nikdy nevie... vysiel negativne ale to som mala za sebou vypytych min. pol litra vody co ja rano vzdy pijem takze musim spravit zajtra rano... ja som uz normalne zufala lebo ja nechcem prekladat termin OP, mama si uz horko tazko zobrala dovolenku aby mi bola s detmi a neda sa jej to prekladat... ak nedostanem do zajtra tak zacnem brat tabletky na oddialenie len neviem ci uz stihnu zabrat ked mi uz meska 5 dni... booze taketo starosti..co?