Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

dievcata, dakujeeeem velmi pekne. Fotky su robene len s mobilom, takze hned ako sa mi nabiju baterky spravim kvalitnejsie. A co sa tyka spokojnosti, tak som som fakt veeelmi. Este raz dik, ste zlate :-)

sakura

ametystka
diky za povzbudenie, si zlata:)) Aj ja sa upokojujem ze to nic nebude - ved si davam pozor a dost citam aj diskusie - kedy zacinaju baby cvicit a tak.... No a jasne ze by som sa mu sla ukazat...Teraz stale beham pred zrkadlo a pozeram ci sa nejako nemenia - uz mi z toho sibe...
No jazvy mam aj ja cervene - ale uz su neni take hrube na dotyk - su jemnejsie. Ono si myslim ze na vyblednutie maju este cas...
No a externa mi polichotila:)) Ale inac chodim aj na lymfodrenaz a ta je super - myslim ze aj to trosku zabera - segra mi povedala ze sa mi zmensil zadok:)))) a ze aj stehienka mam chudsie - len to brucho si myslim ze mi da fakt zabrat:)))
Tak na teraz tu lipo zrusim a ked nic tak na jesen som u Trsku ako na koni:)))
No a jasne ze Kosice stale platia - pred dvomi tyzdnami som bola v Roznave na skoleni - ohladom rally. Aj som myslela ze odbehneme do Kosic ale nebol cas. Ale myslela som na teba ked som tam bola:))
Budem musiet pozret do kalendara kedy presne sa idu Kosice a nenormalne sa na teba tesim ako pokvakame:))))
No a nove foto - mas pravdu. Zajtra nieco pofotim - ale opice sa dost zmensili - ale aj tak vzdy lepsie ako predtym:)))
To vlnenie - ono to po case neprejde? Posielala som link na jednu stranku kde je o tom tusim pisane - pravdu povediac som to necitala - len som zbadala fotky a poslala link...

Andree
pisala si aj zzz? Lebo aj tam pisala jedna baba ze ma to iste co my - ze ju bolia prska ako zacala cvicit....

evkalc

ametystka - termin mam 19.03...:-(( ja mam baby taku smolu..uz mi je aj do placu z toho... sa normalne bojim ze preco mi meskaju ked viem ze by som nemala byt tehotna davame si pozor ale clovek nikdy nevie. ma to tak stve.. a myslis ze by mi este zabrali tabletky na oddialenie keby som ich zacala uzivat v pondelok ak by som nedostala? este ma kus aj v hrdle skrabe..

ametystka

sakura,
u mňa vyzerá byť všetko ok. len jazvy sú stále dosť výrazné, hoci ich natieram. hej a písala som tu už, že som si nahmatala také vrásnenie, nevidno to, len to cítim. sú to také malé vlnky na oboch prsiach v hornej časti, zvnútra. ale nejak špeciálne sa tým nezaťažujem :)
s tou lipo, neviem...asi externa tu písala, že vyzeráš ok a lipo ti netreba. a keď budeš cvičiť a dodržiavať stravovací program /to znie strašidelne :)))/ musí sa to odraziť na váhe, aj na postave. tak skús najprv na sebe popracovať. až tak daj priestor trškovi :) ak ťa to pobolievanie v prsiach neprejde, nepôjdeš sa mu ukázať? ale neverím, že to bude dačo zlé. určite to prejde, neboj :)

a už by bolo načase aj pofotiť niečo, nie?
tie košice stále platia?

andulka33

mops nestraaaaaaaaaaaš...
tak to ja budem mať potom tesne po zákroku D-čka??? keď mne predpísal 75C nie B :((((
fuha ... no to som moja rada, že si sa takto rozhodla, ale aj tak myslím že máš väčší základ ako ja..ale ja si myslím že tých 350 to by už bolo prehnane moc pre mňa...fakt ja meriam iba 164... a to je iné ako vy dlhonohé baby :)

a andree
mne sa moc tie didi tej baby nepáčia, prídu mi trošku neprirodzené bez podprdy.. skôr mi šlo o ten záber na jazvu.. dúfam že všetko dobre dopadne, ja som sa včera bavila s maminou ona je zdravotníčka, tak ma iba ukludňuje a vravela mi ako sa tie jazvy hoja a tak...

sakura

ametystka
ahojky. No mam ich nejake precitlivele alebo co. Ved uvidim. 3 dni nepojdem cvicit a som zvedava co to urobi....Ja neviem bolia ma bradavky - a trosku aj ten spodok. Mozno je to to ze som sa konecne rozhybala alebo ja neviem. No ked ma to bude boliet tak brnknem Trskovi.Ale stale sa chytam a opacujem ci netvrdne... Na tu lipo ked som sa zbadala dnes v obchode som povedala ze pojdem:))))) Ale prisla som domov a som sa odvazila a 2 kila su fuc:)))) V pondelok uz budem mat vypracovany stravovaci program tak to bude paradaaaaa:))
Inac TRska mi este ani neposlal papiere na tu lipo. Neviem co urobim - sa mi do toho moc nechce ked som sa konecne rozhybala a zas by som mala byt v tom komprese 6 tyzdnov a zas nic nerobit.....Sa takto aj super citim ked sa hybem...
A ty ako? Vsetko v poriadku?

ametystka

sakura ahoj :)
čo? čítam, že máš dajaké bolesti? aj mňa sem tam pichne, ale nebolí nič. nešaľ sa, dúfam, že si v poriadku, hlavne sa ŠETRI v tej posilke, na lipo ideš, či nie?

ametystka

ifka, evkalc,
ja som šla na op v pondelok a krámy som mala dostať v stredu. bolo také menšie šialenstvo, ísť na op tak tesne pred, ale mne iný termín v práci nevyhovoval. bála som sa, že zo stresov prídu mrchy skôr, panika ma donútila vydrankať od gyndoša tie tabletky. brala som ich len v sobotu a v nedeľu, v pondelok som šla pod nôž a už som si tbl. nevzala. krámy prišli v utorok poobede. dokonca o deň skôr.

evkalc,
viem sa vžiť do tvojej kože. aj ja som tým prešla, hrozne som sa bála, že mi to pre krámy nevyjde. ak ti meškajú 5 dní a nie si v tom :) musia už prísť každú chvíľu. neskúsila si klasický recept- že horúca vaňa plus červené vínko? kedy máš termín?