Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

andree
tak uz sme teda 4 co sme sa ozvali s tymi bolestami. No tak asi je to normalne - teda dufam....

No o tej lipo som citala - ze ked som mlada ze by to malo byt v poriadku - ze ta elasticita koze je este v poho. Horsie by to bolo keby som do toho sla v "neskorsom" veku...MNe aj dr vysvetloval ze tam WAL lipo je dobra a setrna a hlavne treba poctivo nosit ten kompres....
Ale upustam teraz od toho a budem na sebe makat:))))
Ten vibratone je nejaky stroj? Dam do vyhladavaca budem mudrejsia:))))

andree

Andulka33,ver mi,ze po-opke budes stastna ako blska,ked budes mat cici.Ja som pred porodmi mala krasne prska a kojenim sa mi velmi zmensili. Maskovala som to "350"-timi vypchavkami:D.A teraz mam opat take ako pred tym.

bianica

Sakura - neostava volna koza po lipo? predsa ked ti odsaju tuk,ale koza ostava..? tiez sa pridavam k nazoru, ze cvicenim si spravis peknu postavu a okrem toho narkoza sa doporucuje raz za minimalne pol roka, kym sa telo zregeneruje. Je fajn, ze si sa rozhodla do septembra cvicit a potom uvidis, ale som presvedcena, ze to zvladnes bez lipo. A este jedna moja skusenost. Mne po porode dost pomohol vibratone, aj na celulitidu. Sam o sebe je onicom, ale pred cvicenim je super, lebo rozbija tuky. Zo zaciatku som ho nemohla mat dlhsie ako 3minuty,lebo som myslela, ze sa zblaznim, ako ma svrbela masirovana cast a mala som ju cervenu, ako po lymfodrenazi. Tolko z mojej skusenosti, co by mohlo pomoct k lepsej postave bez lipo :-)

andree

Sakura,zzz som nepisala.Tiez som teraz nebola par dni vo fitku a pobolieva to.Ukludnilo ma hlavne to Sono a Dr.ked mi povedala,ze vsetko je OK.Baby,ked tak rozmyslam,tak aj po inych operaciach sa "ozyvaju" jazvy a pobolievaju operovane miesta.A nasa op-ka to bol tiez dost velky zasah do organizmu.Len som trosku vyplasena,ze nikto nespomina s bab ,ze by ich nieco pobolievalo.Sakura,tiez si myslim,ze by si na tu lipo nemala ist.Co su u nas treneri vo fitku,tak su velmi proti tomu.Cvicenim a stravou sa daju urobit zazraky a za usetrene peniazky mas super dovolenku.:D.

sakura

evkalc
mala si si lahnut do takeho "horuceho" kupela. Sprcha je nic.Pekne dat cervene vinko a potom sa mojkat s manzelom:))
Ono urcite dost robi aj ta psychika. Aj ja som mala dostat kramuse 2 dni po opke - ale zapracovala hlava a dostala som ich az po vyse mesiaci...
No a jasne ze aj mna zacalo pred opkou pobolievat hrdlo a bala som sa aj tych kramusov. Ale nastastie vsetko dobre dopadlo - hrdlo prestalo boliet a kramuse neprisli.
No ale neviem ci je teraz rozumne robit nieco pre to aby prisli alebo radsej robit nieco pre to aby neprisli........ Mavas ich pravidelne?

evkalc

ahojte. vcera som si sprchovala brucho riadne horucou vodou aspon 15 min... :-)) a nic :-(( ma porazi... dnes bol posledny den na to aby som dostala a este mohla ist na opku... zajtra zacinam brat tabletky na oddialenie ale tie uz nemusia zabrat..

inak trochu ma boli hrdlo..:-( dalsia prekazka, neviete ako je z chorobou? viem ze sa nemoze ist na opku ale ked by sa nezhorsilo iba ma trochu skrabe v hrdle aj tak sa uz nemoze ist?

hlavne sa bojim ze ak pride MS tak aby mi termin neposunuli o viac ako par dni lebo vsetci uz maju vsetko tak vybavene teda ti ktori o tom vedia ze mi pomozu.. dovolenky a tak..

externa

evkalc-neni si prechladnuta? kazdy vecer horuca vana,s manzelom pri pohari vina a trochu neznosti a menzes pride....Nestresuj sa...urcite pridu...
drzim ti velmi palce!!!

externa

bianica-pekne prsicka....:)
sisaaa-tiez super,a mam presne to iste co ty....az na ten vysledok....

sakura-lipo ti netreba,trochu cvicenia a uprava stravy/si na to postupnes zvyknes/a mas usetrene peniazky a aj bolesti....

moje skusenosti s jazvami-citila som ich este asi aj 3 roky po operacii,pri zmene pocasia...atd...takze to je normalne....Tie bolesti co mate pri cviceni...môze byt,ved je to operovane certsvo...a aj ked si davate pozor...myslim,ze nejaky cas to potrva kym si operacna rana zvykne na akykolvek /aj ked nepatrny/pohyb.Ja pocitujem tiez mierne bolesti,ked drzim moju dcerku na rukach.....