Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

inak baby ja som uz vyskusala vsetky recepty na to aby ms prisla a stale nic zajtra utekam ku gynekologi nech spravi sono ze co sa tam deje lebo ja som v strese doteraz nebola vobec.

evkalc

delphia - nie ty si robila nahodou v chirmede? ak ano ako to je s bolestou hrdla a op? ako je to s menstruaciou a operaciou?

evkalc

bianica - ale viecka sa robia v narkoze?
dakujem baby ze mi takto pomahate... teraz sa uz len modlit aby MS prisla dnes alebo najpozdejsie zajtra rano alebo nech uz do piatku nepride vobec...aj ked celkom nechapem to meskanie. doteraz som fakt nebola ani v ziadnom strese a velmi sa tomu cudujem ale keby mi nemeskalo tak sa na opku tesim zatial necitim strach ani nic.. neviem preco a to ja som ohromny bojko

bianica

evka - ked som isla na opku, tak tam so mnou bola jedna zenska, ktora isla s vieckami a bola nachladena, soplava, aj to tam hovorila, ale v pohode ju zobrali.

evkalc

externa - no zatial horucku nemam a uzliny si mam postlacat pri krku? lebo zatial tam nic necitim ze by boli nejake vyrazne hrcky.

externa

evkalc-pokial nemas horucku-tak je to ok...a ak nemas zväčšene uzliny....
Aj mna bolelo hrdlo-pri predoslej opke....

evkalc

bianica - hned si idem nasadit coryzaliu aj homeogene9.. dakujeeeem dufam ze pomoze lebo deti su chore.. inak ja som od nich nezvykla chytit chorobu ved pred tromi tyzdnami mali obidve chripku a starsia horucky 40,5 C a ja som to vtedy nechytila a teraz presne pred opkou ma zacne boliet hrdlo..

evkalc

no baby poradte mam uz zacat robit nieco preto aby neprisli? alebo este pockat do pondelka rana?lebo este max keby som vtedy dostala tak do svtrtka by to bolo 4 den a to by uz operovat mohli... a poradte nieco na bolest hrdla..
striekam si JOX a kloktam slanu vodu? mali ste niektora este okrem sakury bolest hrdla pred opkou?