Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

delphia

evkalc v pripade zapalu hornych ciest dychacich moze dojst pocas narkozy k suzeniu dychacich ciet. je to nebezpecne, ja by som neriskovala. je to nebezpecne. musis byt fit.

pocas menzes sa predlzuje doba krvacania.

evkalc

ametystka - ved aj ja mam pocit ze duphaston je slaby tak som ho nezacala brat a uvidim ci sa do rana nic nerozbehne a utekam ku gyndosovi nech mi da normalne lieky na oddialenie.. nevies ci este mam sancu aby zabranili MS ked uz mi meskaju tyzden a iba teraz ich zacnem brat?

sakura

ametystka
no ano, bola som hned za rohom:))) Ale bola som z toho skolenia taka unavena ze som bola rada ze sme sli domov:))))
Este tu lipo rusit nebudem - pockam na papiere od TRsku - som aj zvedava ze kolko mi vyratal cenu:)))
Ha ha ha, som si vedela predstavit ako by po nas tam niekde v podniku pozerali:))))
Mozes kukuc, poslala som akurat Live nove foto - asi to tam nahodi bud dnes vecer alebo zajtra:))
No ano myslim tu stranku v tej anglictine.....No pockaj, idem ho pohladat s supnem ho zas:)

ametystka

sakura,
ááááá, pred dvoma týždňami si bola tuto za rohom? :) mohla si prísť poobzerať košické shopy a mohli sme sa aj stretnúť, sadnúť si dakde, ja by som zhodnotila trškovu robotu :) ty zas robotu hudákovej :) len vizuálne :)))) aby nás nevyhodili z podniku, že sa nevhodne chováme na verejnosti :)))
dobre si sa rozhodla, najprv na sebe popracuj a uvidíš, či ti bude lipo vôbec treba.
nemôžeš tu dať ten link o vlnení zas? to je tá stránka v angličtine , kde sú aj kontraktúry a všelijaké možné komplikácie? brrrrrrrrr

evkalc,
NIČ? stále nič? už by bolo lepšie zabojovať, aby krámy neprišli, si spomínala, že máš doma duphaston? ale to je skôr proti potratu, asi. gyndoš ti zajtra nedá ten norethisteron? bolesť hrdla, to nevadí, len nesmieš mať teplotu. uf, držím ti palce, nech ti tá opka vyjde.

ivja

evkalc
ja som mala opačnú situáciu.Od 15.dňa cyklu som mierne krvácala, tak som sa nalievala myším chvostom.Na operáciu som išla s krvavým výtokom a dr. povedal, že to by sme mali zvládnuť- a zvládlo sa.Rozbehlo sa mi to 2 dni po op. Odporúčam nabaliť sa laktacydovými utierkami. Po operácii si nemohúca a mne osobne robilo problém aj odtrhnutie toal. papiera. a ja som sa odspodu drhla tými lakt. utierkami stále, keďže ani sprcha odspodu- v nemocnici neprichádza do úvahy.