aaaahojteeeee,
dlhsie som tu nebola, zas jeden aktivny vikend za mnou ;-))))
sisaa,
whaw!!!!! Krasne princezny !!! Super, su naaadherne, tesim sa, velmi som ti to priala... :-DDD
bianica,
tiez naaadheraa!!! Mas uzky driek a hrudnik, takze na tebe aj tie "iba" 280-tky vyzeraju velmi sexi a velke. Vsak ti pri pohlade na teba zozadu musia aj trosicku vytrcat prsia, nie? Ts, ts, ts, peknucke!!!
Neviem si pomoct baby, a nie som ani sponzorom ci najata Chirmedom, ale Chirmed robi nadherne ceciky. Moja kamoska z BA normalne uvazuje, ze by najradsej dosla na opku tu, do Kosic. Je to vraj naj... a este k tomu o dost lacnejsie ako v BA.
sakura,
jej, pekne sa vykluli, su velmi prirodzene, ako sa ti teraz zvyzarnil pas a zmensilo opticky brusko, whaw!!! Ziadnu lipo nepotrebujes ;-))
ametystka,
a my kedy pokvakame na kave, moja, ci zaspeakujeme? Hm, hm, to by som vela nepovedala, ;-DD Test som urobila, idem dalej do intermediate... a uz zacinam !trochu! chapat anglictinu, je fakt dolezite pochopit ich myslenie, je to dost odlisne do slovenciny, ne? :-))) Ako cici? V robotke niekto vsimol? U mna v okoli nikto ;-DD To je tymi 350-imi vypchavkami, co som nosila...;-))))