Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

morgana a hrdlo ta bolelo velmi ?lebo to moje boli dost...spravili mi na internom vyter a v stredu poobede tam mam prist a povedia mi aspon to ci sa siria bakterie... take do poslednej chvile pravdepodobne nebudem vediet na com som... teda ak sa mi to co mam nezhorsi...a este vsetci prejavuju obrovsku ochotu mi pomoct a zobrat decka prec... v noci som nespala lebo mladsia vkuse revala cez den si neviem na chvilu lahnut lebo ked jedna spi tak druha vresti tak ako sa mam z toho dostat... teraz horkotazko pride moja mama lebo by som uz nevydrzala ako vkuse vresti ta mladsia

morgana

evkalc
aj mna bolelo hrdlo pred opkou a tiez mi povedala sestricka, ze pokial nemam biele flaky alebo zdurene uzliny tak mozem prist...hlavne sa tolko nestresuj:-)

evkalc

tajka - kramy nedosli a beriem nieco na oddialenie co brala aj ametystka.. bojim sa toho hrdla... a dufam teda ze kramuse ani nepridu... beriem imunal na imunitu a ten bioparox, kloktam slanu vodu.. booze dufam ze zaberie.. dnes som volala do chirmedu a sestricka mi povedala ze ak ma boli hrdlo a nemam ziadne pluzgiere tam tak by este mohla byt opka ak sa to nezhorsi, ak nepridem tak najskor mi vedia dat o mesiac termin tak ma este viac dostala do depresii...

evkalc

tajka - dali mi bioparox to je lokalne antibiotikum... aj tak mam dnes hroznu depresiu lebo mi nic nevychadza a este aj deti vkuse vrestia tiez su chore uz asi mesiac.. echinacea je nejaky sirup?

tajka99

evkalc,
ihned nasad Echinaceu! :-))) Cim skor nasadis, tym viac zaberie na to hrdlo. To pomoze urcite a mne zabera velice odstaveny citron s medom pit aj 2-3x za den. Na hrdlo je vyborny z byliniek salviovy spray Florsalmin, mne ten JOX malokedy zaberie. Tato kombinacia citron, Echinacea a Florsalmin ta z bolenia hrdla dostane a posilni ajimunitu na obranu proti kadejakym pliagam. A z homeopatika je na hrdlo najlepsi Anginhell. Coryzalia je komercnejsia, teda sa predava viac dobrou reklamou, ako ucinkom. Velakrat menej zname lieciva su storazy lepsie ako tie reklamou pretlacane do nasho podvedomia. Treba hladat hlbsie ;-)))

tajka99

aaaahojteeeee,
dlhsie som tu nebola, zas jeden aktivny vikend za mnou ;-))))
sisaa,
whaw!!!!! Krasne princezny !!! Super, su naaadherne, tesim sa, velmi som ti to priala... :-DDD
bianica,
tiez naaadheraa!!! Mas uzky driek a hrudnik, takze na tebe aj tie "iba" 280-tky vyzeraju velmi sexi a velke. Vsak ti pri pohlade na teba zozadu musia aj trosicku vytrcat prsia, nie? Ts, ts, ts, peknucke!!!
Neviem si pomoct baby, a nie som ani sponzorom ci najata Chirmedom, ale Chirmed robi nadherne ceciky. Moja kamoska z BA normalne uvazuje, ze by najradsej dosla na opku tu, do Kosic. Je to vraj naj... a este k tomu o dost lacnejsie ako v BA.
sakura,
jej, pekne sa vykluli, su velmi prirodzene, ako sa ti teraz zvyzarnil pas a zmensilo opticky brusko, whaw!!! Ziadnu lipo nepotrebujes ;-))
ametystka,
a my kedy pokvakame na kave, moja, ci zaspeakujeme? Hm, hm, to by som vela nepovedala, ;-DD Test som urobila, idem dalej do intermediate... a uz zacinam !trochu! chapat anglictinu, je fakt dolezite pochopit ich myslenie, je to dost odlisne do slovenciny, ne? :-))) Ako cici? V robotke niekto vsimol? U mna v okoli nikto ;-DD To je tymi 350-imi vypchavkami, co som nosila...;-))))