Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

inanitka-aj mna picha obcas pri srdci tak ze sa neviem zhlboka nadychnut...a bola som uz 7 krat v narkoze a zijem!
dokonca,raz ked som odpadla,som bola na pohotovosti a Dr.mi povedala,ze mam selest...
A teraz pri predoper.mi Dr.zistil,ze mam srdce posunute doprava a doporucil mi Echk-podrobnejsie vysetrenie srdca...Ale opku nezamietol...

evkalc

inanitka - ja si zase myslim ze keby tvoje problemy so srdcom boli vazne tak uz mas davno za sebou vysetrenia.. mam kamosku co je hocikedy tak zacne busit srdce ze musia volat zachranku a je teraz tehotna.. a caka druhe dieta. mala ist aj na operaciu ale odlozila to teraz. nechcem byt mudra ale podla mna ak nemavas problemy s tlakom a tie problemy so srdcom ta doteraz nedonutili k doktorovi tak to nemoze byt az take hrozne.. no ja som tiez hrooozny bojko a teraz mam pred opkou tiez problemy a zvazuje a zvazujem.. no velmi chcem ist.

sakura

inatinka
mudro si sa rozhodla. Ono tie prsia nestoja za to aby si riskovala svoj zivot....
Si este mladunka a kludne opku odloz a daj sa najskôr poriadne vysetrit...

inanitka

sakura vieš nikdy som si to nepripušťala že ma picha pri srdci, viacerí mi vravia že aj ich to tak vie bolieť že to je normálne ale ked mne sa to až tak normálne nezdá, nebola som veru ešte na žiadne vyšetrenia srdca, preto aj rozmýšlam že pojdem asi až na buduci rok, lebo pracujem v zahraničí a nebudem mať čas sa dať poriadne vyšetriť,ja mám termín opky 28.4. a prísť domov mám 22.4. a to by som asi nestihla,som objednaná iba na 27.4. na predoperačné,ale to bude asi málo však???ja som bola presvedčená že pôjdem na tu opku no v poslednom čase som začala nad tým rozmýšlať a nakoniec som si to rozmyslela že asi nepojdem,času predsa ešte mám, ved mám 22rokov no ale zas tužba po prsiach je veľká,ale myslím, že zdravie mi je predsa len prednejšie.... inak najde sa tu nejaká kočka ktorá mala problémy po opke so srdcom alebo tak niečo podobné???

sakura

inatinka
ahojky. Sa ti ani necudujem ze si sa zlakla. Este aj ked mas take problemy so srdcom. No ja by som si ho dala urcite dopodrobna vysetrit a treba sa povypytovat kardiloga ze ci by to srdce unieslo narkozu....
To si este nebola na ziadnom takom vysetreni ked ta picha pri srdci? Ja ked som bola mala tak som chodila pravidelne 1 krat za mesiac kardiologovi - tiez som mala problemy. No ale nejako sa to upravilo...
Chod pekne k obvodnemu a povedz mu ake mas problemy ze nech ta posle na vysetrenia....

inanitka

ahojte babeny! musím sa vám priznať, že ja som to vzdala :-(( viete prečo? ja mám problémy so srdcom,teda bolieva ma pri ňom a často mi nepravidelne preskakuje až sa mi zle dýcha, a ako som čítala ten článok že tá baba v čechách zomrela no tak to ma dorazilo :-((( neviem čo mám robiť... či to odložiť na budúci rok a dať sa tento rok poriadne vyšetriť alebo ísť na opku a na predoperačných vyšetreniach sa dozvedieť či je všetko v poriadku, lenže ja neviem či mi tie predoperačné budú stačiť, naozaj mi zistia či to moje srdce zvládne alebo niečo také? baby takto zufalý človek ako som ja ešte asi nikdy neexistoval :-(((( poradte mi čo mám robiť, inak sa aj tej opky strašne bojím a ja už fakt neviem čo mám robiť. diky babeny!

externa

evkalc-ti nezavidim-tvoje deticky-ale ked su chore.....
moja je tiez riadne cislo/14mes/
nema ti kto pomôct,okrem maminky?

neboj,vsetko dobre dopadne...zachovaj klud,pohodu...pusti deckam rozpravky...dovol im robit nieco co im inokedy zakazes.../nie,nieco nebezpecne/to na moju zapôsobi stale...a mam pokoj...