Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

ahojte babeny
tak ja to mam u Červeňa presne o 20dní , vlastne aj naša mops :)
bože to sú 3 týždne!!!
Ták baby som zvedavá ako dopadnete a aké budete mať pocity.. to info o tých nohavičách na sále je fajn vedieť.. tiež budem premýšlať o každej drobnosti. A tiež sa teším každej pozitívnej kritike na Dr. Červeňa a toto je už niekoľká v poradí čo tu čítam ...

ivja

bianica
dr. mi povedal natierať prsia krémom - no a keď natieraš, tak to robíš také krúživé pohyby a tak si ich masíruješ.
no dievčence, nepoviete mi teda aké sú to tie štandardné podprdy, či aj tie pevnejšie tam patria, či len tenké?

bianica

morgana - ako sa mas? ako cici? uz si ok? ja uz takmer spim na rovnom, alebo na rovnejsom. Dr mi vravel, ze mozem a citim sa ok. Neskutocne ma boli krcna chrbtica z toho vysokeho spania.

tajka - dakujem pekne za milu pochvalu. Este liecim pupaky,potom poslem lepsie foto. Zo zadu ich pekne vidiet. Krasne mi to zvyraznilo hrudnik a tym spravilo lepsiu postavu. Na to aky mam maly implos som velmi spokojna.

evkalc - je mi luto, ze to takto dopadlo, ale nevadi, prvorade je zdravie a neriskovat. Takze drzim palce, aby ti v Chirmede dali co najskorsi termin.

ivja - to vazne po 6-tichi tyzdnoch si dostala povolenie cvicit?

neviete ako je to s masirovanim? od kedy je to potrebne a aky je postup, nemate nejaky tip, kde na webe by som nasla info o starostlivosti o take, nase vylepsenie cici ?

inanitka

ozi kočky predoperačné si hradím sama nie? lebo neviem či si stihnem vybaviť kartičku poistenca a teraz mám z toho stresy že to nestihnem...

ivja

evkalc
veľmi na teba budem myslieť, potom daj vedieť. Neboj, bude dobre,aspoň sa poriadne vyzdravieš a potom aj hojenie budeš mať lepšie.Máš pravdu, netreba to siliť , tak držím palce

inanitka

baby tak dnes je to už 90% že idem na opku, včera operovali Alexy, dnes mi pisala že je všetko v poriadku a teším sa s ňou, začala som pozitivne myslieť a hlavne len na dobré veci.
kozenka, ifka aj ja idem k červeňovi, kozenka tebe držím zajtra palce,ty máš presne také isté vybraté ako ja 300 ml, pod sval, okrúhle :-) ozvi sa ako si dopadla ako prebiehala u červeňa opka, aké si mala z neho pocity a tak... takže veľa šťastia :-)

evkalc

ivja - ja to nebudem zajtra riskovat... skusim iba vymodlikat a vyprosikat najskorsi mozny termin... prosim drzte palce