Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lubka29

andulka33, kludne ti odpisem, len mam malo casu - praca. To tricko cez hlavu si kludne oblecies aj po tyzdni, sice krkolomne, pripadne s pomocou - poloha lakte pri tele:)Ja som mala par veci s gombikmi, zips, ale aj tak budes najskor doma a potom sa uz nasukas aj do ineho. Ja som sa z celej op bala jedine narkozy, ze sa nezobudim a pod. Tak ta uplne chapem. Ja som sa prebrala dost skoro a mala som ukrutne sucho v ustach. Pit mi dovolili az po 2 hod, po malych davkach, ale aj tak som sa povracala, lebo mi pomahali na wc a zaludok sa vzoprel. Ale vraj to nevadilo, dokonca mi setricka povedala, ze som sa precistila z narkozy. To soferovanie zvladnes, ja som po 2 tyzdnoch isla do prace mhd a to bol zaberak, ako aj prvy tyzden v praci, predsa len som bola zoslabnuta.A to nepracujem manualne. tak kludne napis

andulka33

..inak nikdy som to nevnímala, ale ako ste spomenuli veci na zips a gombíky, zarazila som sa že mám v skrini asi tak 3 kusy ... :( taže to ešte musím poriešiť.. vlastne mám iba mikiny.. košele asi 2 ale to iba krátky rukáv a neviem či mi potom nebudú malé ... no a vraj u nás pod chvílou sneží a stále je zima..ide ma švihnúť keď to počúvam na nete na expresse ... a ja sa tu už teším z náznakov jari a slniečka..tak fakt neviem čo vziat so sebou na SK...
lubka29 kedy si obliekla prvé triko cez hlavu :( asi predbieham , čo?....

andulka33

ahojte babenky

jej ďakujem lubka29, ja ťa ešte asi určite pootravujem otázkami, ak ma niečo napadne, so mnou bude celý čas mamina, je doma tak sa teší ako bude okolo mňa chodiť, väčšinu roka som aj tak v cudzine :) no a ja sa v podstate bojím iba prebudenia a toho na koľko budem môcť hýbať rukami , to česanie bude zaujímavé , mám teraz kratšie vlasy tak to bude kríž upraviť, ale aj ja počítam s tým že budem doma.. a potom vybavím pár káv.. s babami :) inak žiadna námaha.. tak to je super, že sa dá aspoň poobliekať.. no a ešte ma máta šoférovanie, musím sa dopraviť do práce každý deň presne po 20 dňoch.. dúfam že to zvládnem..

lubka29

andulka33
Ano, vkladal pod pazuchami, jazvy maju cca 4-4,5 cm max. Druhy den po op som sa uz sama obliekla, mikinu som mala na zips, s tou mi pomomli, samozrejme. Cilila som, ze hybat rukami nevladzem, ale skor tak po tej psychickej stranke, ked som si uvedomovala, ze tam mam rany..A ono ta to samo ani nepusti. Prve 3 dni som len lezala, tak som nic nerobila, na stvrty som sa uz aj cesala, ale tym stylom, lakte pri tele a len kam som dociahla hrebenom ! Tak do 3 tyzdnov som radsej vzdy niekoho poprosila, ked som si obliekala napr. bundu, aby mi pomohli s druhou rukou. Sestra chodila ako merava a lekar jej na 1. kontrole povedal, ze to nie je dobre, hybat rukami moze, len nie nosit tazke veci, vysavat, umyvat okna.., ale to je jasne. Teraz mam po op cc 5 tyzdnov, a ruky kludne natiahnem hore, dokonca si ich v posteli polozim za hlavu..:)Kup si veci na zips, ulahci to obliekanie, drz sa !!!

andulka33

Ahoj Matiska
takže ja ked som bola u Dr. Červeňa 27.januára na konzultačke, prvý možný termín mali vtedy na 14. apríla,mňa sestrička náhodou vtesnala na 7.meho, ďalšia vec je ten prepočet krámošov... a ten 8. deň po ako mi to vysvetlili...musíš si to vypočítať...trafiť sa do ich voľných termínov.. neviem ako rýchlo sa im hromadia nové pacientky.. ale vyzeralo to, že je o BB poriadny záujem aspoň u Dr. Červeňa.. no a tiež môžem potvrdiť, že bol veľmi fajn, všetko vysvetlil , pýtal sa ma na predstavy.. a ako dlho uvažujem a tak..termín na konzultácie mi dal z večera do rána, ale ja som moc nemala na výber, lebo som v ten nasledujúci deň letela do cudziny..a on nesúhlasil s konzultáciou a následnou operáciou ..teda v poradí zo dňa na deň, povedal, že ma musí vidieť teraz a uvidí sa ako to celé naplánujeme...ja som už totiž vedela že chcem opku zhruba v apríli..mňa skôr šokovala sestrička, neviem či mala blbý deň ale mala som totáááááálny pocit, že som tam otravovala, pri tom tóne čo mala v hlase, z časti flegmatická a potom tie reakcie...no neviem ale keď ma trikrát po sebe odpálila nevľúdnou odpoveďou, už som sa aj bála niečo ďalšie spýtať.. to už tam vtedy doktor nebol a my sme preberali formality... :)) no neviem ak by ma mala operovať ona, tak to konzultujem všade inde... len nie v tej ordinácií ...:)) ale ako vravím, asi mala blbý deň, lebo ked som s nou volala neskôr kvôli termínom zdala sa zase milá ... možno sa uvedomila .. neviem ... tak ti prajem, aby si sa správne rozhodla! Ja moc nemám čo porovnávať bola to jediná a presvedčivá konzultácia.

andulka33

lubka29
..kade ti Dr. Červeň vkladal imploše, ak to bolo v podpazuší, môžeš mi prosím ťa popísať prvé dni možno 2 týždne po opke, nakoľko si sa vedela hýbať..mohla si dvíhať ruku a pod... asi mám blbé otázky ... ale popísalo sa tu viac o tom čo baby zvládali z rezom pod cicikom ...

andulka33

Kozenka
tak veľa šťastia aby to všetko dobre dopadlo,

evkalc
to mi je ľúto, človek počíta dni, pripravuje sa na to a nakoniec nič..ale určite je to takto lepšie.
Aj ja dúfam že ti opku preplánujú na čo najskorší termín, aby si to mala úspešne za sebou :)

andulka33

.. a na otázku o cenách, čo som tiež čítala, aj mne to v Novamede vypočítali na 62000 plus tie predoperačné ...