Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

evkalc-nemusi to byt problem,ze mas stafylokoka.......
Este nestracaj nadej,zajtra tam pekne chod a uvidis.Predoperacne mas ok?

paapulka

Ahoj Evkalc, no tak som ti drzala palce. Dufam,ze zajtra budes mat pozitivnu spravu a napises,ze ti to prelozili max. o ten tyzden. Tak este raz ti drzim palce. Mna tiez bolelo hrdlo pred opkou asi tyzden a este aj den pred operaciou,ale to bolo z nejakeho stresu, vnoci som si vykloktala slanou vodou a rano bolo uz dobre. Tak este raz drzim palce,nech dohodnes co najblizsi termin.pa

evkalc

jaaaj baby ja som si uz dnes aj poplakala..nenavidim tu svoju prekliatu smolu vo vsetkom... zajtra ma operovat nebudu aj ked tam sice idem na7.30 ale zbytocne lebo ze vraj mam stafylokoka v krku... len som zvedava co by bolo keby mi ten vyter nespravili... lebo nebolo hned jasne ze mi vyter z krku spravia... tak zajtra tam idem aspon orodovat za skory termin najlepsie o tyzden ak sa bude dat.

kozenka

lubka29
ďakujem veľmi peknaz rady aj povzbudivé slová :) dobre sa to čítalo :) mňa dnes chytala taká triaška z nervozity, ale išla som sa prejsť a ten vetrisko strašný mi to z hlavy vyfúkal, už mi je lepšie :)
dúfam, že aj ja budem môcť po operácii tak super popísať stavy po aj rekonvalescenciu, ako Ty :)

silvika1011

achojte krasky,chcela by som sa opytat,po akej dlhej dobe je uz vhodne podstupit dalsiu operaciu?ja som si dala 325 ml a s vysledkom som spokojna ako som uz pisala aj vcera,ale predsa len by som si ich prila vatsie.pri mojej vyske a vahe by sa to myslim bodlo:) najde sa nejaka dobra dusicka a poradi mi,

lubka29

Ahojte, ja som bola na op. 9.2, neskutocne som sa bala, ale vsetko dopadlo super. Ziadne pyzamo mi nekazali doniest, budete mat len nohavicky a pred op taku ich koselu - to som bola v BB u dr. Cervena. Podla mna je super, ochotny, chodil ma stale pozerat. bolest som znasala pomerne dobre, lebo som zhruba cakala co to bude..Doma som bola 2 tyzdne/radsej/ ale byvaju aj kratsie.Segra trpela viac, ona bolest znasa horsie.zalezi od prahu citlivost..Teraz ani neviem, ze su "umele", nie su uz ani take tvrde.Jazvy tiez ok, uz len tenke ruzove pasiky. 28.3 ideme na 2. kontrolu. Nech vas len po op po par dnoch nevystrasia pod pozuchami - ja som to nazvala vystupene zily - je to normalne, zily to nie su, uz sa mi to vstrebava. Mam 300 ml, vysoky profil. Teraz aj rozmyslam, ci to nie je malo - 170cm, 58 kg, pred tym prsia c. 1. Asi vymyslam, ze ? Ale som stastna, ze konecne mam dekolt a plne prsia !

kozenka

ja od veci rozprávam aj bez narkózy, tak čo už s ňou :-)))
nebudem to riskovať :))

vyhrkám, to som nevedela :)

sakura

kozenka
ale si nezabudni tu colu vyhrkat. Aby si v nej nemala bublinky. Ja som to neurobila a ked sa mi z nej grgalo tak som to pocitila na cicoch:)))
A kludne telefonuj - aby si dala vediet ze si ok. Mozno ty nebudes rozpravat od veci:))))

kozenka

´dakujem vám pekne obom :)
za rady aj za palce
ste zlaté :)
každá infoška mi pomôže :) takže telefonovať radšej nebudem :D aby som blbiny nevytárala :D
mikinku si dám, colu si vezmem
bude mi dávať 350ml okrúhle pod sval