Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ifka

Kozenka,
držím ti aj ja palčeky, aspoň mi potom napíšeš ako to chodí u červeňa, aj ja idem ku nemu. A vezmi si aj colu, ževraj to pomáha na žalúdok po narkóze :))))

sakura

kozenka
tak drzim palceky a nech sa uz o chvilu pridas aj ty do klubu prsatok:))
No ja co bolo prve ked som sa zobudila z narkozy som si pytala telefon - ten som si pred opkou prichystala na tej pooperacnej izbe. Sestricka mi ho ochotne podala a hned som volala mame - ale ze som trepala uplne od veci - pre maminu bolo ale podstatne ze som sa ozvala a ze vedela ze som sa zobudila z narkozy:)))) Normalne nie od veci som volala az vecer ked som sa este trosku vyspinkala.....
No ja si myslim ze ked nemas pyzamo nevadi. Daj si ten spodok a kludne aj bumbajku na zips.....

kozenka

Ja už idem zajtra, kočky držte mi prosím palce :) fuj! predstavujem si ten nákladiak na hrudi po prebudení z narkózy :)
Prosím, tie ktoré ste boli u doktora červeňa, poraďte mi, pyžamko tam dostanem, či si mám zobrať svoje.Nenašla som nikde pekné, ktoré by bolona gombičky, všade majú len také ako pre starú babku kockované a potom cez hlavu.. :-(
asi si vezmem pyžamkový spodok a mikinku, čo mám na zips, môžem?
župsn di neberiem, to som nikdy nenosila a myslím že na jeden deň a jednu noci mi to ani nie je treba..ďalej, papučky, vlhčené obrúsky, zubnú výbavičku, čo ďalej?
ozaj! dalo sa Vám po operácii telefonovať?/dvihnúť telefón/ :)

evkalc

ahojte
baby zajtra o takomto case by som mala byt v KE... no ci bude operacia to tazko povedat.. skor asi pridem s dlhym nosom naspat...poradte este nieco na nadchu..liecim sa ako diva...naparujem,striekam do nosa Bioparox, mar plus, eucalyptovu mast na hrdlo davam tiez bioparox a este to co tajka pisala ze vytlacena stava z citrona a med.. a to mi este stale hrozi menzes aj ked beriem na oddialenie.. som vedela ze u mna to nebude bez komplikacii a riadnych kedze som so sestrou smoliarka a pri kazdej dolezitej udalosti v zivote sa mi vsetko poserie aby som to mala tazsie.. to si uz zvykam,

hlavne ze kartarka ku ktorej sem tam zbehnem ked neviem co a ako mi minuly tyzden ked som este nebola chora povedala ze karty ukazuju ze vsetko dobre dopadne a nebolo tam ze na opku nepojdem.. inak na horoskopy a pod hluposti neverim... len toto ked uz som zufala tak idem :-))) no a teraz sa mozte na mne smiat :-)))

tajka99

ifka,
juuj, nepamatam si uz presne, ale ja som bola operovana na 4.-5.den menzesu a to som uz len mierne spinila. To som stale stihla len vytriet na zachode, kedze som lezala cely den, tak to ani na nohavicky nepreslo. To uz ani menzes nebol... Radsej sa opytaj doktora, ci sestricky ;-)

morgana

inanitka
stava sa to nielen zenam s eurosilikonmi. O tom, ze chces nove prsia by ta nemali presviedcat zeny z fora ale hlavne musis byt o tom presvedcena ty sama...nic nie je bez rizika, ide len o to ako velmi tie prsia chces a ci myslis pozitivne alebo uz dopredu vies, ze tebe sa stane vsetko zle co si precitas...:-)

inanitka

baby akurát čítam na omlazeni o kapsulách má tu niektorá z vás s tým skusenost? ževraj sa to stáva pri zn. eurosilicone :-((( tie ja budem mať

inanitka

Ahojte babenky! Teeeda vy ma nakoniec aj presvedčíte,že na tu opku aj pojdem :-)zasa mate pravdu, že to srdce až tak zle asi nieje, inak by som už davno bola u doktora s ním.... viete ja som strááášny bojko a možno som si to už aj namýšlala, že to somnou je až také hrozné. Deň pred opkou idem na predoperačné,veď hadam vedia pre boha čo maju všetko spraviť,ja im to pre istotu aj poviem. Teraz som na tom už ale lepšie ked ste mi toto popísali, som rozhodnutá teraz na 80% že na opku pojdem :-))
inak kočky keby znáhodou že mám objednané implantáty a na predoperačnom mi nepovolia opku, čo mám potom robiť s implantátmi? vrátia sa mi peniaze?
diky babeny že viete poradiť :-)))

silvika1011

Ahojte vsetky krasky.neviem,ako vy,ale ja som si nechala dudky vylepsit uz skoro pred rokom v KE u MUDr.Jarmilky Hudakovej a som veeelmi spokojna a nielen ja:) Takze vrelo odporucam:))