Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ifka

inanitka,
mail mám fatimkaaa@azet.sk, cez e-mail ti pošlem číslo na mobil. Koľko máš rokov?koľko ti ide dať ml? mne 325ml vysoký profil

matena

Ahojte všetky, som tu teraz prvýkrát, tiež uvažujem o "novom dekolte", tak pozerám všetko, čo sa dá....Z toho, čo som sa doteraz dozvedela, budem musieť ešte asi dlho šetriť, lebo asi budem potrebovať rekonštrukciu /mastopexia/, lebo po dvoch deťoch nepomáha ani hyper vystužená podprsenka....Nie že by to predtým bolo super, ale teraz tam mám len kožu...a v lete , keď vždy pochudnem si kľudne možem spočítať rebrá. Tak prosím, keď budete mať čas, ktorá na tom bola, nejaké info..... kde Vám to robili, aká je cena, či sa možu dať implántaty hneď, alebo sa musí čakať...

inanitka

ifka no ja som počula že u červeňa je to riadne preplnené, ja som bola u neho na konzultačke ešte v novembri a to tam mala sestrička ešte hodne veľa prázdnych termínov. keby som neni v zahraničí tak sa objednám aj na február, lebo neviem ako to budem znášať ked v máji už bývava pekne teplo a ja sa budem pariť v tej podprde teda pravdu povediac budeme sa spolu potiť :-) ale aj ked sa nepoznáme rada si pokecám s novou prsaticou ked prídem do BB, môžeme sa potom nejako spolu nakontaktovať :-)))

Ifka

inanitka,
tak to ti závidím ten skorší termín, ja tam furt vyvolávam, či sa im náhodou niečo neuvolnilo a ked sa im aj tak mám vtedy menzes :(( ja som priamo z BB, len tak som sa pýtala, že či sa náhodou aj nepoznáme :))

inanitka

baby ja tomu už fakt nerozumiem, prečo niekto vyberá dreny a niekto nie? ja idem k červeňovi a on že ich nevyberá,kam sa potom ten odpad uloží alebo čo vlastne????

inanitka

alexy
ahoj prsatica, mám radosť aj za teba, že všetko dobre dopadlo, mňa to teda čaká o mesiac, kočku tu na fóre sú fakt zlate, to ony mi dopomohli k tomu aby som sa nakoniec predsa len rozhodla, vieš ja som myslela iba na zlé a veci a dopredu som vedela, že sa mi niečo stane. až potom mi tu kočky hovorili aby som myslela pozitívne a začala sa tešiť z toho že konečne môžem mať krásne prsia, keď si to priateľ čítal tak mi navrhol to isté, že aby som myslela len na pekné veci,že budem riadna kočka s krásnymi prsiami :-))) na budúci týždeň idem volať ešte doktorovi a objednať implantáty. A poviem ti, že sa už veľmi teším, no ale zároveň aj trochu bojím toho stavu po prebudení. Tebe prajem ešte rýchle zotavenie a už si zariaď ten e-mail :-))) inak nezabudaj, že potom máme dohodnuté stretko v BB :-)))

Ifka

ahoj Alexy,
gratulujem ti :))) chcem sa ťa opýtať či Červeň operuje v jeden deň jednu babu alebo aj viacej. Ďakujem :))