Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alexy

Inanitka,Sakura
Tak už to mám za sebou, cítim sa dobre, akurát sa mi nedá poriadne vyspať, doma mám len obyčajnú pružinovú válendu a ranné vstávanie z nej je peklo - prsia mám ako kamene, no našťastie bolesť prejde zhruba do piatich minút.Prsia som si videla v stredu pri preveze,posadili ma pred zrkadlo, trochu ma šokovala tá obrovská zmena-sú plné,pekné a veľké-napriek tomu,že mám len 260 a 240 ml.

Inanitka, som rada, že si sa nakoniec predsa len odhodlala ísť na opku podľa plánu. Držím Ti palce, uvidíš ako všetko dobre dopadne. Keď som sa prebrala z narkózy, najprv som nevedela, či už mám po alebo ešte ma len idú operovať -čakala som oveľa intenzívnejšiu bolesť,ale toto sa naozaj dalo vydržať, hlavne som mala na izbe super spolutrpiteľky.Je pravda,že sa mi nedalo z hlboka nadýchnuť,ale najhoršie bolo, že som sa nevládala posadiť a napiť.Červeň bol milý,chodil sa potom na nás do izby často pozerať.

Baby, ja sa už teším na prvé milovanie po opke s priateľom...

Doktor mi o masírovaní pŕs nič nehovoril, ako a kedy s tým treba začať?

ivja

salmi
začni s malými činkami a uvidíš sama, kedy ťa to pustí na ťažšie. Ale si myslím,že ten sval treba postupne zaťažovať- asp. ja to tak budem robiť.

salmi

andree
hm,tak to som potom ten horsi pripad..ja som bola 7 dni odstavena z realu..cisty handicapovany clovek,ktory nebol schopny pomaly nic...ako ja budem mat 3 mes az koncom mesiaca,ale stale to mam take...co ja viem, ked napr nieco stlacam, tak je to take tam hybajuce napinajuce,si neviem predstavit nejake zavazie dvihat a makat ako kedysi....vie tu niekto,ako to je po pol roku, roku?

andree

Salmi,ja som bola vo fitku prvy krat 4-tyzdne po opke.Uz som bola taka ulezana,ze sa mi velmi ziadalo.Ale len bycikel 3o min.Ruky som mala volne pri tele,ked som to povedala Dr.skoro ju vyvalilo,ze mam pockat do 6-teho tyzdna od opky.Mam tri mesiace po opke a raz som sa pokusala,ze idem skusit precvicit prsne svalstvo,ty normalne som vydela hviezdy od bolesti.Okazite som s tym prestala.Ale kazda sme ina,mozes cvicit vsetko,pokial ti to nebude sposobovat bolest,alebo neprijemny pocit pri cviceni.Poznam kocku,ktora si uz na 3-den umyvala sama vlasy a tyzden po opke uz sedela v kancelari.3-tyzdne od opky uz bola vo fitku.A zas jej znama 2 tyzdne lezala po opke v bolestiach a az na treti tyzden zacala ako tak fungovat.Kazda to znasame inak.Musis len vyskusat co si mozes dovolit a co nie.

externa

evkalc-vidis,tak to dobre dopadlo....Aj ja som sa preto pytala,ze akeho stafylokoka....Ale ved to je jedno.Tak sa liec.
pa,pekny dnik

evkalc

ahojte tak ja som uzdavno naspat z KE... a dopadlo to celkom dobre.. oni nerobili ziadny problem z toho ze sommala stafylokoka ze je dolezite akeho stafylokoka a to este neviem lebo este neboli kompletne vysledky. ale dohodli sme sa ze doberiem ATB a 02.04 mam dalsi termin OP. takze za 2 tyzdne.. dufam ze to uz vyjde.