Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

kocky, po akom case od operacie sa uz da poriadne zatazovat prsne svalstvo? zhyby a podobne zaberak,y vie mi neikto povedat,ci nehrozi nejake riziko nejakeho natrhnutia alebo nieco podobne?

ivja

dievčatká , včera som bola na kontrole po6 týždňoch a dr. trška mi povedal, že je všetko OK a už môžem aj cvičiť.Som celá happy, lebo som obrástla slaninou ako tuleň a začnem asp. s brušákmi, ale teraz som strašne nachladnutá,tak hádam od pondelka začnem doma na karimatke.dokonca vraj už by som mohla začať aj posilovať vrch- to som prekvapená, ale to určite siliť nebudem.
Prosím vás, asi som nejaká mimo, ale aké sú to štandardné podprsenky, patria tam aj spevnené, alebo iba tenké?

ivja

evkalc
ja som pred operáciou bola pototo tiež. Do poslednej chvíle som sa bála, či sa nerozkrvácam.Hovorí sa, že nádej zomiera posledná. Zober si zajtra veci, ktoré si chcela na opku a uvidíš - nakoniec bude všetko OK a bude aj operácia. A ak náhodou nie, určite ti dajú prvý najskorší termín.Už sa netráp,určite sa to dobre vyrieši, nebojkaj:)

evkalc

stafylokoka v krku..baby ja normalne neviem ci sem budem chodit lebo mam taku depku ze ked vidim ako to mate ostatne bez problemov a na mna sa nalepilo vsetko tak mi je hrozne a nehnevajte sa ze to takto pisem prajem vam v dobrom ale urcite tusite ako sa citim... inak ja som sa dr. pytala ze ci to nie je normalne ze ho tam mam ked mam nadchu a tak ze ci aj bezne nezvyknu byt stafylkoky a ona ze n ie

evkalc

nevedela mi povedat este akeho lebo iba volala do labaku a povedali ze nemaju este citlivost na ATB ale ze mam stafylokoka

ivja

evkalc
viem aká si nespokojná , ale zober to z iného konca. Keby ti nezobrali výter, nezistili by ti stafylokok.Tak by ťa zoperovali a hups o pár týždňov ďaľšia operácia a implantáty von- kvôli infekcii. Ďaľšia operácia až o 6 mesiacov. Čo z toho vyplýva? Výter z hrdla ťa uchránil pred možnými komplikáciami.Neboj, všetko dopadne ako má.

Gabbana

bambulky moje ceckatee ;D uz som aj ja vo vasom time krasnych prs!!! v pondelok rano ma Trska skraslil, dnes som sice prisla domov ale nosim si este tie krcahy vsade so sebou (dreny) jedno prsko mi este dost tecie tak mi to nechal dozajtra.. ked budem trosku fit poslem aj foto do galerky!

evkalc

dakujem baby ale vraj sa potom moze stafylokok dostat aj do rany tak neviem.. ja si tam zajtra asi nic neberiem... a mam aj nadchu... len neviem ako je to s antibiotikami ze ked ich doberiem tak ci mozem ist na opku.