Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

ivja-ano,povedal ze môzem robit vsetko aj cvicit-ale mam pri cviceni pouzivat retro.Inak ja v nej stale spim,aj cez den ju dost nosim.

bratislava-to je blbost......poznam ix bab,ktore si pred rokmi davali robit prsia a nemali problem pri chytani alebo inych cinnosti...Moja dcerka spi so mnou v posteli a stane sa ze sa pretoci tak ze mi spi na hrudi,alebo uz sa aj stalo,ze sa jasila a padla na mna...nic sa nestalo-a ani ma to nebolelo....

ivja

bratislava,
ja som mala prvé pred 12 rokmi, ale určite ma pri dotyku nič nikdy nebolelo a ani ťa tam nemá čo bolieť/pokiaľ nemáš nejaký zápal/ To si len nejaký odporca silikónov vymyslel.a posunúť sa pri dotyku nemajú kam , veď potom by sa mohlo stať, že ráno/ ak si v noci spala na bruchu, potom si sa prehodila na bok a späť/ by si mala cicíky každý posunutý za ušami:)))))))))

evciatko7

bratislava, neviem ake boli siliky par rokov do zadu, ale terajsie ti bude moct chytat kolko bude chciet, a vobec ta to nebude boliet ale bude ti to prijemne..:-))

bratislava

bianica,livaa, kto vam to robil??
viem, ze ste to niekde pisali,ale neviem to teraz najst. prosim napiste mi,aky mate typ a kto to robil.velmi sa mi to paci. dakujeeeeeeeeeem.

evkalc

matena - neboj to si taky pripad ako ja... ked si posles foto do galerky tak si pozri moje prsia.. je to hroza len koza a vseeetko to visi. a ja nejdem na modelaciu iba na vkladanie implosov. doktor mi ukazal ako to asi bude vyzerat a mne sa to pacilo nechcem zatial modelaciu ale sme sa dohodli ze ak by sa mi to predsa len nepacilo tak mi po lete spravia v lokalnej anestezii modelaciu (pexiu).tak skus aj ty tak.posli foto bez hlavy do galerie.

bratislava

dievcata, nikto mi tu neodpovedal, tak sa spytam este raz. je to pre mna velmi dölezite:jeden znamy mi povedal,ze mal raz jednu kocku so silikonmi(mala uz tri roky po OP)a nesmel ju silno chytit za prsia,stale mu davala ruky prec,ze to boli a ze sa to möze posunut atd. Ozaj je to take haklive na dotyk? Naco by to potom bolo,ked sa to nesmie chytit??

ivja

externa
ahoj, áno až po roku mám kontrolu. Aj tebe povedal, že už môžeš normálne všetko robiť?teda aj cvičiť?

ivja

matena
vyhľadaj si v google kontakty na plastických chirurgov . Je ich tam dosť. Potom pôjdeš na konzultácie, kde ti doktori / alebo 1 doktor- podľa toho , koľko rôznych dr. chceš osloviť/vysvetlia všetky tvoje otázky.Nerozumela som tej tvojej otázke , či sa môžu dať implantáty hneď. Kedy hneď?Doktor ti po konzultácii dá termín, ak rozhodneš, porobíš si predoperačné vyšetrenia a hurá na operáciu.termíny dávajú rôzne . niektorej sa pošťastí hneď, iná čaká aj mesiac, dva. Mne robil prsia dr. Trška a som spokojná. Môžem ho odporučiť, robil veľa dievčatám a majú ich veľmi pekné.

romika

baby ktora bola vcera u Trsku a vyberali jej dreny??bola som tam na kontrole a stretla som tam taku stihlucku blondinku...