Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

mops,
informovala si doktora o tom ze si si zmenila velkost implantatov, lebp aj ja si to chcem zmenit? a tu podprsenku si si nechala 70B, alebo aj tu sisi objednala vacsiu?

evciatko7

matena, nechem ta strasit, ale vacsinou ked som videla fotky, ze naraz robili modelaciu aj vlozili silikon, tak tie prsia boli nakoniec hranate, hrozne to vyzeralo. Ved uz len si prestav ze ako sa stym vsetkym ma koza spametat?ked sa urobi najprv modelacia tak ta koza pekne sa vytvaruje, a ked sa po case do tak pekne pripraveneho vloz ilikon vyzera to dobre..Ale teraz si to predstav opacne, robia modelaciu a hned vlozia silikon...No podla mna niet divu ze prsia ostanu hranet..To moj osobny nazor..

matena

ivja - myslela som to tak, že či mi možu urobiť tú "rekonštrukciu" a hneď vložit aj imploš, alebo urobia najskor jedno a po nejakom čase vložia implantát. Ale to asi fakt treba osobne s doktorom, každá je iná. Ja aj tak nepojdem teraz v blízkej dobe, najskor musím pošetriť.....

alexy

Sakura,Ivja
Dík za radu,dnes vyskúšam pre zmenu zase 3 vankúše. A ako je to s tým masírovaním pŕs,vraj zabraňuje kapsulácii-doktor mi nič nespomínal,kedy s tým treba začať, až po vybratí stehov?

Sakura,
keďže ČerveŇ povedal,že čím mi vloží menšie, tým bude výsledok prirodzenejší,dala som naňho-bála som sa,keĎže som fakt veľmi chudá, aby sa mi imploše nerysovali pod kožou.
Štve ma,že sa nemôžem poriadne umyť,mama ma utiera len detskými vlhčenými utieročkami.Kedy sa budem môcť osprchovať, po vybratí stehov? Na kontrolu idem 27.3.-to je 10.deň od operácie-to mi už vyberú stehy?

Ninaa
Červeň dáva eurosilicone,povedal,že rez pod pazuchou sa do roka zahojí,takže ho takmer nebude vidieť-ostane len tenká biela čiaročka.

Ninaa

Ahojte, čítam dlhý čas všetky príspevky, ale stále som vo fáze rozhodovania sa. Chcem sa opýtať, akú značku dáva dr. Červeň, či sa môžem rozhodnúť pre Mentor, či iné? A ako vyzerajú rezy v podpazuší? Môžu sa potom v pohode nosiť tričká bez rukávov? Ďakujem za odpovede.

sakura

Alexy,
no vitaj v klube:) Tak si sla na koniec do mensich? Mala si mat 280 a 260, nie? tak ako sa citis? Da sa to zvladnut, ze? Nie je to az take strasne:))
No ja ti neviem - ja by som sa z rovnej postele asi prvy mesiac nepostavila - by som bola ako lienka na chrbte a nevedela by som sa skotulat z postele:)) Daj si viac vankusov - ono v tom polosede sa aj lepsie spi a vstava - teda aspon mne to tak prislo. Ked som lezala na rovnom tak ma museli dvihat a ked som bola v polosede tak som vstala v pohode aj sama...

ivja

alexy, ja som spávala na 3 mäkkých veľkých vankúšoch - ako princezná na hrášku a mne bolo super, teraz už na rovnom a nemôžem si zvyknúť. Skús si dať vyššie a väčšie pod hlavu , aby si mala aj chrbát, nie len hlavu vyššie.

alexy

Baby,
dúfam, že mi neuškodí, že spávam na rovnej posteli a pod hlavou mám len jeden vankúš,prsia sa mi potom trošku rozlejú do strán, a ráno pri vstávaní, keď sa znovu dávajú do pôvodného tvaru to dosť bolí. Doktor mi nepovedal,že mám spať v polosede, len, že na chrbte.Prosím Vás poraďte mi.Ďakujem

Ifka,
Červeň nás operoval dve najprv okolo deviatej mňa a potom ešte jednu babu zo Skalice.

Inanitka,
na naše stretnutie sa teším, aký máš nápad, kde sa stretneme?
Dnešná noc bola zase hrozná, ráno som bola celá dolámaná a nevládala som vstať z postele, ešteže sa o mňa stará mama, bez nej by som bola stratená.Strašne túžim po obrovskej posteli s kvalitným zdravotným matracom - v Nitre sme nič nekúpili-mali sme málo času-keďže do obeda som ešte bola na internom vyšetrení.

andree

Baby,nemate pocit s cici,ze sa dost zmensia po opke?Vcera rano som si davala sportovu podprsenku,a bola mi volna.Najprv clovek ostane vyvaleny tesne po opke,ze ci nie su velmi velke,potom si na cici zvyknete:D,a ked opuch pomaly zmizne a do toho este fitko...Tvarovo su velmi pekne,ale rozhodne by som si dala viac ml.Ja mam 3oo ml a vysku 175 cm.