Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

evciatko7, aj ja to mam cez siklienku. Som si pozerala aku mi to doktor predpisal a vobec nerozumiem ich cislovaniu. Ja mam teraz 70 pod prsiami a cez 81. To by som podla nich mala mat teraz tak 70A alebo 70B. A doktor mi napisal do toho objednavkoveho 70B. Som sa zlakla ze sa pomylil, lebo v obvode by som po opke mala mat tak 90. Ale zevraj to tak ma byt tak neviem. Dufam ze sa sestricka nepomylila

evciatko7

Ketrin11, ja som si telefonicky dala zvacsit z 300 na 325,a mrzi ma ze som nedala si este viac z vacsit, a u doktora Pikulu. A on ti aj do telefonu povie ci treba vacsia podprsenka. No ja som to mala cez siklienku tak som potom aj tam volala. NO na tej foto vyzeraju ze su A cka tie tvoje prsia. Tak potom si daj isto viacej, ved zavolaj za to nic nedas, a prinajhorsom tam este raz zajdes a posudi ci mozes vacsie. Za tu jednu navstevu plastiky naviac sa predsa oplati mat vacsie prsia, ved tie ti potom budu robit radost roky :-))Vies ja som dost bola smutna ze som ocakavala ze budu vacsie aj som plakala kvoli tomu priznavam, a preto radim vsetkym babam aby si dali viacej aby mali krasne velke prsia. Ja som sa uz zmierila s tym ze moje su male aj so silikonmi :-(

ketrin11

evciatko7
a u koho si si ich dala spravit? Ja sa bojim zavolat doktorovi, ze chcem vacsie. Myslis, ze by mi to aj telefonicky odsuhlasil, alebo by som musela ist zase osobne za nim. Potom by som si musela aj tu "retro" podprdu objednat vacsiu, vsak?

evciatko7

Ketrin11, tak ked uz nechces dalsie deti a pacia sa ti tiez velke tak sa spytaj doktora ci ti neda viac.Bo,aby si potom nebola smutna. Ja sa utesujem ze o 10 rokov budem mat moje vysnene baloniky, a teraz su predsa len vacsie ako pred tym, no kazdy si vsimol ze som bola na operacii, a to som pred tym nosievala pushopky.Ja si myslim ze ti citit nebude nic aj keby si si dala rovno ake ja chcem po babetku 475ml. Ja som mala pred operaciou mini prsicka, a teraz su na dotyk chutnucke, take pevnucke, vobec necitit ze kde je silikon. NO na moj vkus tych 325 ml su take akurat do chlapskej ruky, a to sa mi zda malo. A ty ich budes mat len o trosku vacsie ako ja, bo mas lepsi zaklad, tak predsa len skus ist do vacsich.

ketrin11

evciatko7
no ved aj mne sa pacia skor vacsie prsia a bojim sa, ze budem lutovat, ze som si nedala vacsie. Ja uz mam jedno dieta a druhe neplanujeme. Na druhu starnu sa bojim, aby som to neprehnala a nenutila doktora do vacsich a nebude schopny mi to narvat pod sval a bude ho vidiet, alebo sa zacne vlnit

evciatko7

Ketrin11, ajoj(aj mne dal doktor 325 ml vysoky profil okruhle) myslim ze ty uz teraz mas zaklad prs, a k tomu 325 bude podla mna aj akurat, bo si aj dost sihla.Ale zavis aj toho ake velke prsia chces mat. Myslim ze take 2,5 na pohlad a trojky podprsenky by si po operacii mala mat.Ale to je cisto vec v kusu, mne sa strasne pacia velke prsia take baloniky, takze ja si po detoch dam 475 resp.500ml.

ketrin11

Kozenka,
ahoj a gratulujem a ciastocne, ale len v dobrom ti zavidim, ze si zo skupiny cakateliek preskocila na druhu stranu, hihi. Mna to caka az v maji, tiez u Cervena. Ma my dat 325 pod sval. Rozmyslam stale, ze to bude malo. Mylsis ze sa to da zmenit?

kozenka

Ahojte všetky prsaté kočky a aj prsane čakateľky :-))
Vo štvrtok má pán mudr. červeň operoval, dnes je to tretí deň
bolieť to bolí,ale dá sa to vydržať, každý deň je to lepšie a keď sa ráno zobudím a som ešte meravá a veľmi boľavá, všetka bolesť prejde /teda skoro všetka ((-:) keď sa na ne pozriem :)
veľmi sa z nich teším..Zvládam to dobre, ruky dám nad hlavu už teraz,ale radšej to nerobím,aby som si ich nejako nezničila, veľa odpočívam, všetko za mňa teraz robí manžel :)
Vkladal mi 350ml pod sval-okrúhle, vysoký profil, ak by ste mali nejaké otázky, pýtajte sa, rada odpoviem :)