Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

evciatko7
mne robili modeláciu zároveň s vložením implantátu.Zo začiatku som mala prsia trošku hranatejšie, ale ony ako postupne sadajú, pekne sa mi zaokrúhľujú .jeden dvorec budem mať asi trošku o pár mm väčší, ale to mi až tak neva. Podstatné je, že sa mi pekne formujú.

inanitka

babenky čo ste z BB, neviete mi poradiť ako to mám vymyslieť s ubytovaním den pred opkou? pretože mne trvá cesta 3hodky a to ešte cez šturec do bb od mojho mesta a 27.4. mám predoperačné a hned na druhý deň opku a to sa mi neoplatí sa trepať domov a hned ráno zasa cestovať v strese na opku. neviete mi preto poradiť niečo blízko novamedu nejaký penzion alebo hotel? diky

bianica

bratislava - dakujeeeeeem pekne za pochvalu ;-) ja som tiez veeeelmi spokojna. Operoval ma Magdo a Kacmar v Chirmede v Ke. Mam 280ml, gulate eurosilikony, ale v com je mozno rozdiel, tak pred opkou som sa s dr dohodla, ze mi da implantaty nizsie, nie aby som mala dve gule pod krkom, ze to sa mi nepaci. Vtedy mi povedal, ze to je dolezite, ze som mu to povedala a potom ma uz podla toho kreslil. Urcite odporucam Chirmed. Tajka ma podla mna pravdu, ze tam robia prska jedne z najkrajsich!!!

dada31

Ahoj Livaa....uz som tu davno nabola..vela kozeniek tu pribudlo...musim povedat ze som velmi spokojna a chcem povedat vsetkym dievcatam ..nech sa neboja operacie pretoze stoji to zato ...mam spravene prsia skoro rok aj pol a neobanovala som ani minutu....Livaa chcela som si pozret fotecky je to tu uz pomenene nemohla som sa tam dostat....prosim ta posles mi na email hesielko ...dakujem

evciatko7

Ketrin11 po operacii rozhodne 90cez prsia mat nebudes. Mne tych 325ml vysoky profil urobilo mozno 6cm, takze asi 87 budes mat asi tak ako ja. A ja osm mala tu istu retro podrsenku 70B, a to nie je tam take cislovanie ako na beznych podprsenkach, inak som myslela ze ta velkost ma rozpuci, ale potom odpuchli a bolo to v pohode.A oni naschval davaju take male podprsenky,aby ta to poriadne stahovalo,a ja som uz 3 mesiace po operacii a na noc ju nosim stale, neviem nejako sa lepsie citim, ked viem ze mam ich v noci pevne pri sebe :D