Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozenka

Ahojte :)
Som 5 dní po operácii a chcem sa spýtať, je normálne, že mám jeden prsník väčší ako druhý? Ukľudnite ma, že je to len opuchom.
Na konzultácii som hovorila doktorovi, že mám menšiu asymetriu, či náhodou nebude treba vkladať rozlične veľké implantáty,ale ukľudnil ma, že ten rozdiel je minimálny a že to nie je potrebné, lenže mne sa to teraz zdá ako dosť veľký rozdiel, keď je to opuchnuté.
Ďalej sa chcem spýtať, či ste si prsia niečím natierali, aby vám zmizol opuch.
Inak som spokojná, bolesti sú v pohode, viac menej už cítim len tlak, z toho ako ma sťahuje podprsenka a ten pás.
Na výber stehov idem až o týždeň.

romika

gabbana to som si myslela ze si to bola ty a chcela som si to overit..co dreny bolelo vyberanie??no ja som bola fit stale ja som nemala absolutne bolesti ja ani neviem ze tam nieco mam..som zvedava co povies na prska tak po mesiaci:))) ozaj to si tam bola s mamou??

Ifka

ahoj nelina,
všimla som si, že máš v albume plavky zo sexyoblecky.cz, prosím ťa akú maš veľkosť podprsenky?? ďakujem

Gabbana

romika
to som bola jaaa! ;D ale som vyzerala, coo?! troska.. teba som len tak jednym okom zahliadla a vyzerala si fit! :)

externa

romika-ja som 10tyzd.po opke a tiez sa zmensuju.

poslala som vcera foto Livke,tak ked ich nahodi,uvidite ten rozdiel.
pa

romika

baby to dokedy sa tie prska budu zmensovat ved ja ich mam take ako aj pred tym nechapem to uz som skoro mesiec po opke a stale sa zmensuje boze keby sa dal vratit cas tak si dam ovela vacsie tiez som uz vela krat revala koli tomu ze som zbytocne vyhodila peniaze lebo vobec nevidim rozdiel ani moj priatel nechapem to dnes sa pofotim a poslem do galerky napiste mi prosim kedy prestane to zmensovanie lebo ja mam pocit ze zachvilu tam nebudem mat nic :(((