Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

Bianica,este jednu otazku.Preco si si dala okruhle?Na zaklade coho sa rozhoduje,ci okruhle,alebo anatomicke?Lebo ja sa prave to bojim,ze okruhle su neprirodzene,ale u teba to neplati,tak neviem...

bratislava

Bianica dakujem ti za odpoved,to by som nebola povedala,ze mas len 280.Mne chcu dat 350 a zda sa mi to vzhladom k mojej konstrukcii vela.Presne tych guli pod krkom sa bojim.Kto mi zaruci,ze to budem mat take prirodzene a nie ako dve lopty tesne pred prasknutim?U teba ani nevidno,ze su kupovane:-))Lenze do Kosic ja nemözem,som z Blavy(resp.z Rakuska).Boze ja vas obdivujem,ako sa vy k tomu rychlo odhodlate,ja zbieram odvahu uz roky:-(

bianica

sisaa - supeeeer, vyzeraju uplne prirodzene, fakt velmi pekne prska ;-)

tajka - tusim ty si spominala, ze si bola plavat. MOzes mi prosim ta napisat, kolko si bola po opke? tiez by som chcela zacat, teda pokracovat, ale zatial mam len mesiac a jazvy este nie su zahojene, takze musim cakat, len ma zaujima, po akom case si bola ty

kozenka

tak to si ma trochu utešila ketrinka, ďakujem :)
dúfam, že máš pravdu..
dávala som si 350ml, okrúhle, pod sval, vysoký profil

ketrin11

kozenka,
ja si myslim, ze to bude opuchom. Ja mam tiez mensiu asymetriu a doktor mi povedal, ze netreba vkladat rozlicne implantaty, ze sa to strati, tak dufam, aj za teba, ze to bude len opuchom