Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

zase to blbne,

no chudunká neviem, kamošky vravia že keby som dole tak ako hore tak mam asi 49kg ale to zdaleka nemám :))
mne nameral tak 83 cez prsia, nosím tak 75B ale iba preto že som mávla širší chrbát z cvičenia a áčkové kostice ma vždy rezali a opticky zmenšovali, ale to B je vypchaté a poloprázdne a tiež mi robia rozdiel asi 2 kg... inak meriam 164 a doktor mi nechcel schváliť 350.. aby to teda nebolo vulgárne... a to som isto nechcela.. ja som dosť drobná hore, ako baby písali , aj ja si môžem počítať rebrá, keby sa to dalo od pása dole :).. na to si musím dávať ďaleko väčší pozor!

andulka33

ahoj mops,

si tam? Tak aké sú pocity? Ja sa začínam asi trochu báť, už sa nám to blíži...zajtra za mnou priletia rodičia, potom týždeň rýchlo ujde a tretieho už vyšetreniaaa doma, víkend ani sa nenazdáme, to je jeden výlet do ulíc:)) a je to tu...asi tak to vidím ja...

ketrin11

andulka, no ja sa tym retro podprsenkam teda fakt neruzumiem, ja ju mam mat 70B teraz mam 70A, resp. 75A, lebo nemam rada, ked ma to omyna. A velkost 325, gulaty. TAk ja fakt neviem ako to objednava

kozenka

andulka, rezal ma pod pazuchou, zvládam to dobre :) akurát mám strach, lebo mám jedno výrazne väčšie, tak dúfam, že ked to odpuchne, budú rovnaké,alebo aspoň približne rovnaké, kedže menšiu asymetriu som mala
ale inak sa nemáš čoho báť :) prvý deň je ťažký a potom je to už deň odo dňa lepšie

andulka33

ahoj mops,

si tam? Tak aké sú pocity? Ja sa začínam asi trochu báť, už sa nám to blíži...zajtra za mnou priletia rodičia, potom týždeň rýchlo ujde a tretieho už vyšetreniaaa doma, víkend ani sa nenazdáme, to je jeden výlet do ulíc:)) a je to tu...asi tak to vidím ja...

andulka33

..posledné babenky od dr. Červeňa, kde vás rezali?? A ako to znášate?? Budem vďačná za každé info, zatiaľ mi poradila jedine lubka29

andulka33

Ahojteeee,
najskôr blahoželám všetkým úspešne operovaným babenkám! Hneď som prešla galerku a stále si hovorím už aby bolo po...
ja tom mám dnes o 14dniiii!! Som fakt rada že su na dr. Červeňa také dobré odozvy!! A to info o Cifrofej dodalo ;) takže budeme aj my ako zo smotánky :)))
Len ste ma zase doplašili tými veľkosťami, to je večná debata, už som bola kľudná za tých 325, hlavne kôli výške.. a zase štipka neistoty, ostáva iba dúfať, že to bude viac než dosť! A ešte taká vec , prečo máte všetky objednané 75B pri 325 - myslím tie z BB, a mne snáď jedinej nakázali 75C a má to byť tesné... teda bodaj by...to vyzerá fakt na poriadne C-čko... som prekvapená...