Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozenka

neboj :) splní..je to vážne rozhodnutie a treba doň dozrieť :)
áko som písala, ja som špekulovala roky..a až keď som už daný stav vnímala tak, že som si stopercentne istá a už nemám na čo čakať, som sa to rozhodla dotiahnuť do konca
najprv som si chcela nájsť muža, ktorému sa budem páčiť aká som :) aby to bolo len kvôli sebe..potom som chcela mať dieťa a že až potom..no a už to všetko ostatné sa stalo a tak som si povedala, že v skoro 30tke idem urobiť niečo iba pre seba-lebo už nemám na čo čakať a odkladať to večne a len o tom snívať-je blbé

:)
takže sa netráp..možno si to rozmyslíš a nedáš sa na to nikdy a možno si raz povieš, teraz je ten čas :)

inanitka

kozenka asi máš pravdu a diky za podporu,bol to len rozmach, ale potom som si to uvedomila, že predsa mám len 22 rokov,nebola som si na 100% istá,radšej to odložím na neskôr a myslím tým že asi až po detoch,čiže tak za 10 rokov, priateľ ma uspokojil tým, že predsa mám čím zaujať,som mladá, pekná,že niesom až taká plochá aby som to potrebovala, tak nech to ešte teda tak nechám,on ma presvedčil k tomu a som mu za to vďačná, lebo viem, že by som mala toho plnú hlavu a nevedela by som sa rozhodnúť. Ja len verím, že sa aj mne tento sen raz splní :-)

matena

Babenky, neviete mi povedať, ako je potom s kontrolami v staršom veku, myslím mamografiu, alebo samovyšetrenie.... keď sú silikóny, dá sa to?

ketrin11

sendyy, bude ta merat chirurg a staci ked budes len do pol pasa hola. A ku komu ides? Ja mam take iste miery ako ty. Kolko mas pod prsiami a cez prsia? myslim, ze aj od toho zavisi vyber implantatov

ketrin11

sandyy,
no chcela som ist uz skor, ale som na tom podobne ako Ifka, tiez som volala vo february a skorsi termin Cerven nemal. No odhadujem, ze ak bude vsetko v poriadku tak mi Cerven povedal, ze mozem ist k moru kludne uz koncom jula, teda ovsem ak nechcem nijaku aktivnu dovolenku, co teda nechcem, hihi

Gabbana

romika
...ano s maminou, že či bolelo?..no neviem ako teba ale mňa teda paráádne! ale my ženy toho znesieme dosť:) a na aké stehy si to bola? som myslela, že to sú tie čo sa vstrebú..?? ..čo sa týka bolesti už je to super...sa teším kedy sa konečne upravím a pojdem medzi ludí, lebo toto polyhovanie mi už lezie na nervy...:)

tajka99

bianica,
ja som bola plavat az teraz vo februari, a to bol cca 3.mesiac po opke. A bolo to take rekreacne plavanie, ziadne vytrvalostne... Boli sme vo wellness a v ramci relaxu som si aj poplavala v tepluckej vodicke ;-) Do tych 6 tyzdnov je zakazane namahanie prsnych svalov, ale este do tych 3 mesiacov ma byt take opatrne obdobie. Netrpezlivost nie je na mieste, nelutujte 3 mesiace zo zivota ak ide o roky zivota. Potom je neskoro plakat. Lyzovat som napriklad lyzovala uz skor - asi 2 mesiace po, ale plavanie je predsa len sport, ktory je postaveny na pohyboch ruk a prislusnych svalov...