Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

Ifka, len mne najprv povedal že 300 potom to sam prehodnotil na 325, ved sam povedal, ze to je len par ml a bojim sa ze teraz ked to dam na 350, predsa, uz od povodnej velkosti to je 50ml a to je uz dost. No nic, ved do opky mam daleko, este budem asi dlho rozmyslat. Dufam, ze mi z toho neprepne. hihi

ketrin11

ja som chcela najprv anatom, ale Cerven mi to bude vkladat cez pazuchu, kvoli tomu ze pod prsnikom by mi bolo vidiet jazvu vzhladom na moj hrudny kos a velmi by mi to tahalo, alebo nieco take povedal. A cez pazuchu sa moze vkladat len okruhli, co nakoniec bude na mne zevraj aj lepsie vyzerat. Ved ja to necham na nom

ketrin11

andulku, aj ja si myslim, ze mame podobnu konstrukciu. Ja meriam 170 cm, cize som dost vysoka, zevraj podla doktora, preto sam hned povedal ze 325 bude fajn aj ked mam utly hrudnik. Sestricka sa sice zatvarila dost zdesene a sa ho hned opytala, ci to mysli vazne, ze takej tenkej chce dat 325, a on ze samozrejme, hihi. Takze keby mam vtedy viac informacii, mozno by som ho prehovorila hned na 350. Len ja som sa zlakla toho vyroku sestricky. Som si to vtedy predstavovala ze to budu nejake bomby, ked sa tak tvarila a teraz, ked toto vsetko citam,sa bojim ci to vobec bude stacit na trojky

Ifka

Ketrin,
povedal mi, že nemusím chodiť, že to je rozdiel len 25ml a to je dosť málo a že aj podprsenku mi nechá 75B

Sendy,
vysoký profil je taký, že sú viac dopredu, pôsobia prsia väčšie

andulka33

Vlasti, ja som videla iba jednu dobrú kamarátku a prácu Dr. Červeňa a nebolo o čom... faaaaaaaakt prirodzené a pekné... tak dúfam že bude mať šikovné ruky aj pri mne:))

Keď tie niektoré fotky dosť zavádzajú, asi záleží aj na tom ako ďaleko sa fotíme.. lebo všetky tie didi po.. pôsobia veľké :)
Dobrú babenky!

vlasti

andulka33,ahoj mna robil dr.červen a dával mi 400ml anatomicke,rez pod prsiami a som maximalne spokojna,robil ma 1.12.

zuzulka22

baby,ktore uz mate po opke,poradte nieco na imunitu,alebo nieco pred predoperacnymi,co robit aby v krvi nebol nejaky zapal?

andulka33

ketrin11 ja teda neviem, ale mna Červeň usvedčoval, že mám trochu základ, tak aj to niečo spraví,mne vravel 9cm rozdiel a obvod okolo 91cm po tak fakt netuším, baby píšu, že toľko rozdiel nemali.. tiež som dúfala že to bude to C, o ktorom hovoril, ale už si to netrúfam odhadnúť,môj imploš je má hrúbku 4,5cm, tak to som poriadne zvedavá!tiež mám ten pocit, že vkladá viac cez pazuchu, ja som si najskôr myslela, že preto , že sú okrúhle, lebo to tak povedal, keďže okrúhle-môžeme vkladať z boku...