Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozenka

inanitka
myslím, že si sa rozhodla správne :)
Nikdy by som túto operáciu neodporúčala nikomu, čo má hoci len minimálne pochbynosti..Ja som to plánovala roky a keď som sa na to dala, bola som namilión percent presvedčená, že to chcem-skôr či neskôr, preto som aj tie bolesti vnímala ako fakt, ktorému sa nedá vyhnúť a vedela som /a viem/ za čo trpím. Ak by to bol v mojom prípade len rozmar, lebo napr..kamarátky si dali, alebo niečo podobné, trpko by som svoje pobláznenie Ľutovala :) takto nie..

inanitka

Ahojte babeny!
Tak nakoniec vám musím oznámiť, že som sa tej operácie vzdala :-( včera som celý večer s prateľom rozmýšlala či ísť či neísť, no zhodli sme sa na tom, že by som mala predsa len ešte počkať.Dnes som aj doktorovi volala a zrušila termín.Viem možno som spravila chybu,ale radšej nejdem do niečo o čom niesom na 100% rozhodnutá, že to chcem. Vám ale milé babenky ďakujem, že ste mi odpisovali a pomohli keď som sa na niečo vypytovala a samozrejme vám želám veľa radosti z nových prsíčok a tým čo sa na to ešte len chystajú tak pevné nervy a veľa síl ísť do toho.
Papa

sendyy

uz ste boli aj na meranie ?ja si chcem dat 350 ml a vysoky profil ale mam len 48 kg a meriam 170 nebude to vyzerat cudne a este jedna otazka kto ma bude meriat dnes mam ist na konzultaciu robi to chirurg alebo ina osoba a este to budem iba do pol pasa naha alebo iba v nohavickach?pls odpoved nemam nikoho kto by mi poradil

Matiska

ifka
ja som z BA ale ked to ma vyzerat pekne tak by som sla do BB ved v januári som bola na nosiku u doktra v bb Kovaca.a som spokojna.ja by som ich nechcela mat nejake umele hlavne.to by mi porazilo. a ty si ides dat gulate alebo tie slzicky?inak aj v brne robia krasne.a kolko myslis ze budes museit byt na pn?