Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ifka

Matiska,
na konzultácii som bola začiatkom februára (volala som pondelok a piatok som išla na konzultáciu) termín operácie mi dal na 13.5., je to veeelmi neskoro, ale je tam veľký nával, kamoškám robil Červeň a boli veľmi spokojné a keďže som z BB, tak to mám blízko. Inak robil aj Eve Cifrovej :))

Ketrin,
kľudne tam zavolaj, ja som volala, že chcem z 300 na 325 a v pohode, bol príjemný :)))

kozenka

Pozri sa, bola si na konzultácii..
Ten doktor ťa videl, robil tých pŕs už veľa, myslím si, že si vie predstaviť ako bude vyzerať na Tebe tých 300ml, čo Ti navrhol..
Mňa sa pýtal, či chcem mať výraznejší dekolt, proste v hornej časti taký plný, pekný do výstrihu a ja som chcela presne taký. Ale nech to nevyzerá vulgárne. Keby som chcela rovnaký objem /350ml/, ale v nízkom profile, tak to by sa mi už na môj hrudník nezmestilo, lebo ten je viac do šírky.
Myslím si, že ak by si mu po telefóne povedala že chceš 350ml, asi by Ťa chcel predtým vidieť, či Ti to tam vôjde.Neviem..Zavolaj mu, spýtaj sa, či je to možné ešte zmeniť a povedz mu, že si nie si istá :) Na tom nič nie je, keby si to menila každý deň, bolo by to blbé,ale ak raz zavoláš, že máš pochybnosti, je tam na to,aby si ťa vypočul a zvážil to.

ketrin11

kozenka, mam termin az na maj. Uz mi raz volali,ci nemozem skor, ale boli sme v rakusku a nestihala by som si to zariadit. Ja by som mu aj zavolala, ci si to mozem zmenit, ale nechcem aby si myslel, ze mu nedoverujem