Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

Ahoj andulka33 tak uz som zase tu vcera som sa vratila zo slovenska bola som na tych predoperacnych v novamede.Vsetko mam v poriadku tak teraz uz len neochoriet.Ale sa nam to krati co?A inac bola som sa spytat na tie nove ceny a sestricka mi povedala,ze este ziadne nedostali tak stale platia tie stare.

Ifka

Vlasti,
ja som si tiež zebrie so zlatou, ružové tangáče, a také tiež do ružova s orchideami.....všeeetky sú peknučké, oki tak sa pofoť :))

Matiska

Ahoj babulky mozte mi napisat v akej galerke si pozerate vase ffotecky? ja sa chystam dr. Cervenovi a chcela by som mat aku taku oredstavu ake tvary robi a ako vyzera jeho praca.
DAKUJEM

vlasti

ifka,
no manžel sa ma chystá nafotiť,potom ich sem dám.a ktoré si si objednala?no aj tie moije sa mne veľmi páčia.Ja som si objednala tie army vojenske,potom tie zebrované či tigrie so zlatou a ešte bielo zlaté aj so sukničkou aj tie army som si ešte so sukničkou a ešte jedno tričko biele s tigrom v predu.

Ifka

vlasti,
prišli mi už, sú prekrááásne :)), ak by mi boli veľké, tak mi ich v pohode vymenia aj o 3 mesiace, milá pani tam je. Máš nejaké fotočky v nich?

vlasti

Ifka,a už ti to prišlo?no však nohavičky sú v pohode na šnúrky takže sa to dá regulovať,no vrch mne je v pohode keďže mám 400ml,ale nelina má 405ml a objednala si L,to ona tu poradila tú stránku:)

vlasti

Ifka,
číslo M,kvoli nohavičkám,vrch je prisposobivý,trojuholníkový jemne podšitý,vyzerá to sexi,muž povedal:)

vlasti

ketrin11
ahoj,ja už foto v galérke dávno mám.Dr.mi navrhol 350 anatomické,ale ja som chcela čo najvačšie aj keď na dlhé prehováranie mi dal potom 400ml,a prvé čo povedal kd za mnou po opke prišiel povedal,že dobre že sa dal odo mňa prehovoriť že neľutuje a je veľmi spokojný.Lebo to bolo tak že ja som už mala objednané 350ml zo sikilienky a nedalo mi to ,lebo toto forum som našla až potom tak som jednoducho napísala dr.mail aj s fotkou a potom to odsúhlasil ale bál sa že na moje riziko,tak som potom zavolala do tej firmy a zmenila ale podprdu som nemuaela meniť,tú som mala 75 D,však pošlem aktuálne foto keď ma muž nafotí,obhednala som si z tej stránky aj troje plavky a jedno tričko,sexyoblecky.cz a sú fakt perfektné.