Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

bratislava - stale som chcela anatomicke, aby boli prirodzene, ale nakoniec mi dr.Magdo povedal, ze by to pre mna boli zbytocne vyhodene peniaze,lebo svoje prsia som mala pevne, tak sme sa dohodli, ze mi ich da nizsie. Okrem toho prave kvoli tomu, ze som si nedavala bomby, tak nemam dve gule, ktore vyzeraju na prasknutie. A nemysli si, ze to bolo jednoduche rozhodnutie. Tiez to je niekolkorocna zalezitost, ale v prvom rade som chcela mat odrodene a az potom si dat dokopy telo, nech som ako pred porodmi :-) Pozerala som tvoje prska, tak podla mna, keby ti nevlozili implose pod krk,ale radsej nizsie, tak by si ich mohla mat tiez pekne prirodzene

andulka33

ketrin11 a ešte taká drobnosť, v galérke mám iné foto ja ešte jedno šupnem livke na mail... lebo z tohto sa to nedá poriadne vyčítať, mám pociť , že máme rovnakú stavbu tela, len ty máš menšiu váhu, koľko meriaš??

andulka33

ketrin11 ja teda neviem, ale mna Červeň usvedčoval, že mám trochu základ, tak aj to niečo spraví,mne vravel 9cm rozdiel a obvod okolo 91cm po tak fakt netuším, baby píšu, že toľko rozdiel nemali.. tiež som dúfala že to bude to C, o ktorom hovoril, ale už si to netrúfam odhadnúť,môj imploš je má hrúbku 4,5cm, tak to som poriadne zvedavá!tiež mám ten pocit, že vkladá viac cez pazuchu, ja som si najskôr myslela, že preto , že sú okrúhle, lebo to tak povedal, keďže okrúhle-môžeme vkladať z boku...

ketrin11

ja mam taky pocit, ze Cerven skoro vsetkym robi pod payuchu. Teda vsetkych co poynam to maju od neho cez pazuchu

ketrin11

ja mam tiez miernu asymetriu a doktor mi vklada rovnake implantaty. Povedal, ze by to nemalo byt vidiet a ze sa to skor strati. Preto si myslim, ze to bude opuchom

ketrin11

andulka,
ja mam cez prsia 81,82, ale pod prsiami len 70, teda doktor povedal že 69, 48 kg a tiež mam 325 ml. co by mi malo spravit cca +7cm ce prsia. Este stale ale rozmyslam nad 350, ale tiez sa bojim, ze to bude vulgarne. Jedna kocka tu ale pisala ze si dala 325 a ma pocit ze su take iste ako predtym. Tomu teda nerozumiem...Chcela by som mat aspon tie trojky

andulka33

no kozenka to som rada, lebo baby tvrdia , že my s tým rezom pod pazuchou to máme menej bolestné..tá asymetria to teda fakt neviem, asi záleží od toho aká je veľká, viem že zuzika6 ju mala pred a žiaľ ostala jej aj po.. ale to bol úplne iný prípad a rozhodnutie doktora, že jej to nevyvážil...ona by ti to lepšie popísala...