Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

vlasti - posli nove foto lebo mne sa zda ze aj ty si mala dost koze a nechceli ti robit modeláciu? lebo ja som modelaciu tiez odmietla a budem mat 360ml vysoky profil anatomicke len sa bojim ci to nie je malo aj ked ja mam mensie prsia ako ty ale zase hrozne vela koze lebo strasne ovisnute. ako to teraz hodnotis? mas tie prsia velke?

lubka29

AHOJ andulka33, ake mas implantaty ? 300 ml? Ja som sa vcera merala a mam 93 cez prsia, predtym so mala 85-86, nosila som push upku 80 B, vypchatu samozrejme:). Teraz uz nosim normalnu, kosik C, len spevnenu,s kosticou.Citala som na fore, ze sa budu zmensovat, co dufam nie!!! Aj lutujem, ze som si nedala 325..Ale robim v skole a bala som sa, ako budem pred deckami vyzerat.. Kedy ides na op ?

Ifka

Vlasti ďakujem, ja idem až 13.5., tak hádam sa tam niečo najde :))) je to v tej istej budove kde je Červeň? za kým to mám ísť? ďakujeeemmmm :))

mops

Ifka ja som volala na cislo 048/4399131 a tam povedz,ze sa chces objednat na predoperacne.Ale neodkladaj to lebo ja som volala dost neskoro a povedali mi,ze uz nic neni volne.No a nakoniec mi to vybavil moj doktor,ze si na mna nasli cas.

mops

Ifka no ja som bola objednana na 8 rano vsetko slo rychlo uz o 15 min.som bola hotova isla som zaplatit 50€ a potom mi povedali,ze za dve hodinky si mam prist po vysledky.Zobrala mi krv.odmerala tlak,urobila EKG no a potom ma este prezrela doktorka pytala sa na prekonane choroby a to bolo vsetko.