Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

marja, ved mas okpu este daleko. Ja si myslim, ze aj na tie druhe testy ta musi tvoja doktorka objednat, ved ma na to eskoro mesiac apol. Pre istotu sa asi aj ja zbehnem opytat k svojej, aby som potom nepanikarila

bambi1

marja
Ahoj, idem tiež k Trškovi 20.apríla, veľmi sa teším, len ako sa blíži termín, začínam váhať:-((, dúfam, že ma tie pochybnosti prejdú...
Vybavila som si predoperačné(sono pŕs nerobia) v Lege-artis - súkromná interná ambulancia, sú v BA, Drieňová ul. v Ružinove, sestička bola veľmi ochotná...

marja

ahojte baby, po dlhsom case sa ozyvam bo sa mi blizi opka:) takze 11.5. idem do SNOPu k Trskovi. ale mam problem, dozvedela som sa, ze mi u nas v meste nespravia za 2 dni niektore predopercane- ide o tie HIV a zlozitejsie a drahsie co sa tyka krvi....kde by som si to v BA mohla dat spravit okrem Provitae?viete mi poradit?viem, ze v Provitae to ide a stoji to 4000sk co je dost. a potrebovala by som to rozdelit, napr. EKG a zakladne odbery krvi mi spravia u nas v mestecku na pockanie.....ale tie zlozitejsie ako napr. to HIV atd. nie....kde by mi to spravili?ak viete budem velmi vdacna za info....dakujem ..

mops

ketrin11 ja mam opku 7 aprila tak ako andulka33 a tiez v novamede ale u Dr.Pikulu.A tie predoperacne si ja osobne myslim,ze spravia hocikomu ved si za to sama platis.

vlasti

evkalc,
ahoj,no pošlem dnes alebo zajtra keď ma muž odfotí,ae ja som maximálne spokojná,modeláciu mi dr.nechcel ani robť že netreba že ich nemám až na toľko ovisnute.mam ich dobre natiahnuté na tom implantáte.a mám 75D,takže fajné plné štvorky,na tvojom mieste si dám určite 400 až 450ml,podľa mna ako laika je 360 pre teba dosť málo lebo tiež si myslím že ta máš dosť kože a mohli by ti nepekne ovísať teda tá koža.