Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

evkalc,
no súhlasím s tebou ale aj tak by som pod 400 nešla,neviem to je moj subjektívny názor,a akú máš ty predstavu?aké chceš mať prsia?
a s tým maknutím mi začali prsia maknúť po dvoch týždnoch zhruba a teraz sú už ako prirodzené.

evkalc

vlasti - ale ja mam ovela mensie prsia ako si mala ty.. len su ovisnute.. aj ty si ich trochu mala ja mam sice viac ale podstatne mensie podla mna. myslis ze aj tak by mi mohli ovísat?

sendyy

ketrin
no bola som uy na meraniepisala si ye mam take mieri ako ty no obvod hrudnika mam 70 ale prsia mam velmi male ale 350 ml mi moze dat ake nieje si celkom ista zi mi nepopraska koza ale vraj 325 ml si v pohode skoro ako 350 len nejakz ten cm je tam odchylka

bratislava

sisaaa krásne prská, u koho si bola? kolko ml máš? vyzerajú úplne prirodzene. Aj u teba ivja, ale ty si mala aj dobrý základ... Bože ku komu mám ísť? Na konzultácii som bola u Rácziho, ale u neho z vás ešte žiadna nebola, tak sa bojím. Pôjdem ešte k Trškovi, videla som, že Sakura bola u neho, tá to má tiež super. Ja už to chcem mať za sebou, ale stále sa neviem pohnúť z miesta. Teraz už bude aj moc teplo, asi to odložím na jeseň...Pomóóóc:-(