Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

Zuzulka22,ďakujem za odpoveď,to som fakt zvedavá,nikto tu totiž o Ráczovi nepísal.Bola si aj u iných nakonzultácii,alebo len u neho?Každopádne budem na teba myslieť,drž sa!!To akurát ešte krásne stíhaš do leta...

bratislava

externa, dakujem ti pekne za radu, má už niekto skúsenosti v Medical centre?
Asi skúsim ísť aj tam na konzultácie, ale k Trškovi chcem ísť aj tak. Potom si to nechám všetko preležať a po lete pôjdem. Lebo do leta už nestihnem...
Ďakujeeeeeeeem.

evkalc

mne povedal dr trska ze od 320 do 360 ale s modelaciou.. v chirmede mi povedali ze tych 360ml alebo 400ml a rozhodla som sa pre 360 a teraz sa to uz neda zmenit lebo vyse tyzdna ich uz maju tam a o 6 dni mam opku

externa

bratislava-ak to chces co najrychlejsie a cenovo ok-tak skus Medical centrum...v Blave,su najlacnejsi co sa Ba tyka.

marja

bambi- a kolko ta stoja predoperacne v tom Legeartis?bez sona? sono budem mat tuna zo zahranicia ale odbery mi treba na svk spravit a predoperacne ostatne.
ketrin- problem je, ze som v zahr. a domov pridem a o 2 dni mam opku cize nemam ani karticku poistenca ani lekarku, vsetko mam tuna v zahranici. preto mi to treba tak rychlo, bez cakania. cez znamosti to v mojom rodnom meste mozem mat lenze bez tej serologie na HIV atd. tych vysetreni co sa u nas v mestecku robia len raz tyzdenne....preto sa pytam.
bambi- nevahaj, podla mna neobanujeme ani jedna z nas:)

evkalc

vlasti ja by som chcela mat take 3-ky.
inak zacianam sa nejak bat teraz po 2x. SOm kusok nasrata na mojho gynekologa ze ked som nesla na opku tak mi hned povedal ze MS asi dostanem presne zac. aprila... a tak ze mam brat cele dva tyzden ten norethisteron... na oddialenie.. ja nezvyknem bravat takmer ziadne tbl. a bojim sa aby tento liek ked ho budem brat 2 tyzdne nesposobil ziadne komplikacie... predsa su tohormony... no nemohol mi radsej povedat ze ak nedostanem do dneska tak mam zacat brat tie tbl... na co som sa zbytocne podla zbytocne pchala tabletkami a mozno by som dostala doteraz...
zuzulka - uz som zdrava...zatial

ametystka - kolko si prosim ta ty brala ten norethisteron? doktor nehovoril ze by bol nejaky problem ked sa berie?

ketrin11

baby, ani vy sa nemozete dostat na stranku eurosilicone?? zom si chcela pozret rozmery tych mojich implantatov a nemozem sa tam dostat

ketrin11

sendyy, a kolko ti tedA NAVRHOL? apod sval? a asi mas pravdu ved 25ml je len par poliebkovych lyzic, co v konecnom dosledku su len milimetre