Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

romika-uz môzes...a ci to pomaha? ja si ich natieram a masirujem poctivo kazdy den...zmena je-ale nie velka....To potrva....

externa

zuzulka22-ale ano,myslim ze je dobry-ved Interklinik by nezamestnal len tak hocikoho...Budes spokojna-uvidis.
No,nespomina-lebo sa tu stretli tak nejako baby od Trsku,Chirmed a Cerven z BB...
ja som bola tiez na troch konzulat.a az Trška ma tak presvedcil a navrhol to-co som chcela aj ja....A az potom som sa dostala na diskusne stranky,kde som si precitala referencie nanho a vedela som ze som si vybrala spravne...
musis to tak nejako vnutorne citit-ze to je ono....

cica666

romika
a kolko si si dala ml
ja idem 6.4. a dala som si 300ml, ale bojim sa, ze to bude malo
Ty mas asi take ako ja, teda si mala a chcela by som vediet co mas.
A kedy si das nove fotky do galerky?

romika

baby prosim Vas po akej dobe si mozem tie jazvy natierat tým conrabeuxo-ci ako sa to pise?? ja som mesiac po a chrasticky uz nemam pomaha to??fuuj ake su otrasne tie jazvy chcem sa ich co najrychlejsie zbavit!!!

evkalc

vlasti - opku by som mala mat za 6 dni teda 02.04. v chirmede, jeden termin mi uz zrusili lebo som ochorela pred tyzdnom

externa

bratislava-medical stoji 60000sk=2000euro,bola som u nich na konzultacke v oktobri-mne ale navrhol pod zlazu-co som ja nechcela.Konzult.stala 500sk.
U Tršku stoji opka 85tis,a cakas min.mesiac na termin.
Inak Trška a Rácz su kolegovia ci uz v Ruzinovskej nemocnici,alebo aj v Interklinik.Racz je tiez urcite dobry-ved praxoval v Brazilii.

bratislava-ja zijem vo Viedni....to andulka byvala kedysi v Burgelande...myslim...

vlasti

evkalc,
no tak už nie je nad čím uvažovať keď už je rozhodnuté.a ty teda ideš aj podstúpiť tú modeláciu?lebo ja kebyže idem na tvojom mieste bez modelácie dám si 400ml.ale doktori vedia čo hovoria sú odborníci takže ťa lepšie odhadnú ako ja.držím palce,a kedy máš tu opku?

zuzulka22

bratislava,bola som na konzultacii len u neho,vidim ze tu nikto o nom nepise,tak som aj ja zvedava ako dopadnem.Dufam ze dobre,zdalo sa mi ze vie o com hovori...