Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

bratislava-nechcela,lebo som chuda a bolo by to velmi vidno.Takto mi to sval pekne prekryje.a dvaja z troch Dr.povedali pod sval...aj preto....A do buducnosti este chcem jedno babo....
To su moje argumenty....

Romika-aj si ich tak od seba odtlacaj,aby ti ta krv z nich vysla...Tak mi povedal Trška...
rataj ale par mesiacov...kym budu pekne

sakura

cica666
lebo anatomy oproti gulatym pri tej istej velkosti vyzeraju mensie

ametystka
kraaaaaasne cicuse. Ako sa pekne usadili:)) Ako sa mas?

ivja
no supeeer. Uz sa ako pekne tvaruju:)

cica666

romika
chcela som viac ako 300ml, ale doktor mi to neodporuca, nakolko som dost chuducka tam hore
a preco, ze ked si davam anatomy, tak aj viac ako 320ml?

zuzulka22

ivusinka,ja idem za nim este tyzden pred opkou,aby sme to upresnili kolko mi da,lebo ja chcem viac ako mi navrhol na konzultacii.tesim sa ze si sa ozvala,mohli by sme teda potom spolu aj "trpiet" na izbe :-))

ivusinka

ahoj Zuzulka ja idme k Racovi 24.4 tiez :) to je piatok tusim, ze?sestra bola u neho na li po a je spokojna..mam 173cm54kg,+ - sme dohodnuty na 300 gulate,vysoky profil.ty ako?

romika

cica666 ja mam 320 anatomy no nafotena uz som ale nemam to dat kedy do PC dufam ze cez vikend to tam dam....
daj si aspon 320 ked si davas anatomy aj viac 360ml