Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

evkalc to je fakt blbe, ze sa prave teraz stane nieco v blizkom okruhu znamych. je pravda, ze kazdy den zomrie plno ludi, ale ked sa to stane niekomu z blizkych, tak sa ta to viac dotkne, nehovoriac o tom, ze teraz si mimoriadne citliva na take veci pred OP. ja si vsak myslim, ze co sa ma stat, stane sa, a keby si ty mala v osude nedajboze napisane, ze ta ma nieco take postihnut, tak sa tomu nevyhnes ani ked na OP nepöjdes.
moja babka nam rozpravala pribeh, neviem, ci bol pravdivy, ona tvrdila, ze ano. nejakemu polovnikovi vyvestili,ze ho na najblizsej polovacke zabije diviak, tak tam nesiel, spadol na neho ale v ten den velky tazky obraz diviaka u neho doma a zabil ho;-) takze tak. mozno je to len vymysleny pribeh, ale urcite na tom nieco je...pa a drz sa. hlavne si nic negativne neprivolavaj!

externa

evkalc-je to smutne...ale to sa stava...
To ale neznamena,ze aj tebe sa to stane, si mlada,zdrava...predoperacne mas ok...EKG-ok.....
Mysli pozitivne...pa

ivja

evkalc
to je náhoda.Denne sa stáva, že ľudia umierajú pri autonehodách, a predsa stále cestujeme autami, či busmi .Neber to tak osobne.

evkalc

baby ja som zase hotova :-(( presne teraz pred op dnes rano zomrel muzov kamarat... 44 rocny na emboliu... pred 2 mes. mal OP kolena a odvtedy mal vkuse problemy zvysena horucka atd... a na nic mu neprisli a dokonca bral aj tabletky proti vzniku trombozy... a dnes nad ranom sa udusil... zena mu uz nevedela pomoct ani umelym dychanim lebo sa mu dostala zrazenina do pluc.. mal dve deti.. ja mam taky strach teraz .. co vy na to? ja normalne neviem ci ist..

ivusinka

zuzulka 22, ahoj
aj ja idem este ten tyzden pred k nemu ..tiez chcem viac,ale nechce o tom dako ani pocut tusim :) ja som mu vravela o C-ko a vravi ze to iste bude..ale uvazujem ze by som aj male d-cko zvladla xixixi.len on vraj nevie akoby to tam pod tu moju kozu dostal..chcela by som aspon 325 xixi.ja idem tusim na 10tu,teda si po tebe..ake mas miery?