Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

romika

Baby prosim vas neviete kedy by som mohla ist na solarko??jazvy by som si samozrejme prelepila potrebujem ist nutne som takaa bielaaa...dakujem

ametystka

evkalc,
a keď ti zas vyjde stafylokok pozitívny, budú ťa operovať? on nenarobí v rane šarapatu??
každopádne držím ti silno palce, aby ti to tentoraz vyšlo a aby si bola s výsledkom spokojná :) drž sa!

sakura,
ahoj, že ako sa mám? uf,ležala som ako zdochlinka v posteli s teplotou, od minulého pondelka, len teraz som sa zozbierala, bola som dnes v robote, ale "pracovný výkon" takmer nulový :))
dík za pochvalu, s cicušami som aj ja nadmieru spokojná. juchuchúú

evkalc

teraz sme volali s doktorom tak ze zajtra hned mam ist na vyter..a v strtok by aspon vedeli ze ci tam je alebonie...

evkalc

dakujem baby... za podporu.. ale stale som taka smutna.. a este k tomu mi vysiel ze pred dvoma tyzdnami som mala zlateho stafylkoka a teraz vobec neviem ci mi zmizol alebo nie dobratim ATB.. a vyter uz nestihaju dat spravit...