Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

Ahojte babenky
par dni mi nevychádzal čas..
mops tak to je super že už máš po predoperačných mňa to čaká zajtra ráno, od včera som na SK, som zvedavá ako to prebehne.. ešte si musím skočiť pre kartu k doktorke..a ty si niesla svoju zdravotnú kartu k doktorke? Lebo dr.Červeň mi povedal že ju musia mať naštudovanú pred operáciou..jaaaj kráti sa to kráti .. že 3 mesiace, ked som sa objednávala.. a už je to iba pár dní..tie ceny to je fajn , ale aj tak čakám či to nezaokrúhlia.. a aj tebe povedali priniesť cash na drevo??? to mi je divné , že to neplatíme šekom alebo prevodom...

kozenka

vlasti ďakujem krásne, ja som :) :) :)
mám malú asymetriu,ale tú som mala ja predtým,takže ma to už až tak netrápi, po operácii bola veľmi veľká, jeden prsník sa strašne zväčšil,ale potom chvalabohu odpuchol :)
mala som aj obavy,ale nakoniec to dobre dopadlo :) pán doktor je super! som s ním veľmi spokojná

morgana, ja som dnes 2 týždne po a ešte som nezačala ((-:

romika

caute baby uz som konecne poslala fotky livke po opke tak som zvedava co mi poviete na prska ..nie su moc velke..ja chceeeem vacsieee:(

vlasti

kozenka,bianca
fakt mate perfektné prska,baby úplne sa vydarili a super odvedená práca,musíte byť nadmieru spokojné:)

kozenka

livkaa, písala som Ti maila, ale asi si si ho nevšimla, tak pre istotu aj sem :)/možno tu to nájdeš skôr/
prosím zmeň meno doktora u mňa :) pomýlila si sa

morgana

bianica
povacsine len citam, to spanie na boku ma zaujalo, lebo zapasim s tym uz par dni a nechcem nieco pokazit. Jazvy mam aj ja pekne a minimalne. Fakt dobra praca:-)Citis stale napatie v prsiach ci uz ti odpuchli?

bianica

Ahojte,
morgana - mam sa celkom fajn, mam sice dost citlive bradavky a este stale sa trapim s vyrazkami. Jazvy su v pohode. Manzel ich stale obzera, ze to bola proficka praca :-) Vidim, ze tu teraz baby rozoberaju ako spat a odkedy. Tak ja som dnes 5 tyzdnov po opke a na boku spim skoro 2 tyzdne, nemam s tym problem. A ty sa ako mas? chodis len citat? lebo malo pises

tajka - ak by si tu nahodou mrkla, tak mi prosim ta napis, od kedy si chodila plavat, diiik