Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cica666

romika
pekne prska. Dufam, ze aj ja budem mat take. Pekna robota.
A dufam, ze to nebude malo co mi dr. da.
Da mi 300ml.

andulka33

ketrin11
hľadala som tu stranku na eurosilicone a je to už všetko bloknuté ja som tam chodila cez toto www.eurosilicone.com ale už ma ani to nechce pustiť..asi ju dopĺňajú alebo prerábajú..

andulka33

Ahoj Romika

vyzerá to veľmi pekne a prirodzene!! :)

Kozenka
asi máš fakt pravdu , dnes som bola na kafčo so zuzikou6 tiež sme to preberali a zhodli sa na tom že tých 325 bude bohate dosť.. ona nemala v podstate po deťoch skoro žiaden základ a dnes sa mi to zdalo akurát aj keď ona by zniesla viac.. ako káždá asi :) ale zase sme pri tom že meria o 6cm viac ako ja ... no a ja tam čo to mám... tak by sa to malo nazbierať..a stále sa presviedčam, že dr. Červeň je veľmi šikovný a viditeľne skúsený chirurg..a po pravde ja som si tvoju asymetriu na prvý pohľad nevšimla.Už chcem stredu ráno!!.. a ako sa hýbe tebe, ako to máš s obliekaním,ja tu mám žiaľ iba pár svetríkov na zips..nemám toho totiž toľko v šatníku aby som mohla zips preberať..dúfam že zvládnem aj tie veci cez hlavu ako Lubka26 spomínala, aspoň pred odchodom domov do IE... 14dní po..

kozenka

andulka33 :)
dôveruj doktorovi, on vie čo sa komu hodí. Bola som sa na teba pozrieť v albume a Ty máš vyslovene športovú postavu, aj riťku máš malú, veľké kozy by vyzerali neprirodzene
ja som od pása hore chudá,ale od pása dole-mám tak akurát vyvážene k tým novým kozenkám teraz zadok ((-:
chápeš..teraz mám takú súmernú siluetu, ak Ti dal menšie, tak isto s prihliadnutím na to, aby si bola súmerná..
Okrem toho, fotky skresľujú, mne sa zdajú tie moje väčšie,ako na tých mojich fotkách čo tam vidíš..

Inak, za pochvalu ďakujem, veľmi ma teší-samozrejme :) a čo sa týka modrín, no on je naozaj kúzelník, keď to takto super zvládol, že ani modriny nemám :) aj jazvičky sú úplne minimálne, oni vychádzajú aj spod pazúch,ale sú v tom zhybe schované akurát, preto ich ani nevidno :) krásne to spravil, urobí aj tebe tak, veru mu :)

andulka33

Kozenka ak k tvojim foto som sa dostala, perfektná robota, jaaaj keby mu to tak vyšlo aj so mnou a čudujem sa aké to máš čistučké .. po 12tich dňoch.. a zase som nesvoja , keď vidím tých 350 , asi som ho mala na ne aj ja presvedčiť, vôbed sa mi to na tebe nezdá veľa....

andulka33

Ahoj Vlasti, tak som sa až dnes dostala k tvojím foto, a veľmi veeeeľmi sa mi to páči, lebo tvoje didi pôsobia prirodzene, ale ty si mala viditeľne väčšie a teda aj viac kože tak sa nečudujem, že 400 a vyzerá to veľmi pekne!!