Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

Ahoj mops
vieš čo prave že vôbec nestresujem, teda uvedomujem si že je to už o 2 dni ale strach vôbec necítim, až si pripadám divná..iba začínam premýšlať nad tým čo si vezmem.
Vieš čo moja, ja som sa stavila u sestričky spýtať čo si mám priniesť a ona mi zase ledva odpovedala, teda najskôr mi povedala že mám všetko v papieroch a potom sa unúvala mi to zopakovať..a vôbec neviem či mám prísť skôr.. mne kázali na 9tu, ale to neviem či prísť alebo už budem na stole.. tak tam chcem prísť aspoň o pol.. no a tiež som premýšlala, že pôjdem už v pondelok ale nevedela som čo budem robiť sama v BB celý deň , nemám odtiaľ žiadnu spolužiačku iba vlastne vzdialenú rodinu a na to som sa necítila... ocina mi tam operujú v Pondelok a môžem ísť s ním ale ako vravím nevedela som čo tam robiť..a kde prespíš, v akom ubytku .. možno by sme to nakombinovali, bolo by to lepšie kvôli tomu ránu.. inak ma musí veľmi zavčasu viesť brat..

mops

Andulka33 tak ako uz stresujes alebo si v klude.Lebo mne to neak vobec nedochadza,ze v utorok mame opku.A nakolku ti kazali prist?Ja tam mam byt o 8:00.Do BB ale ideme uz v pondelok prespime v hoteli a hned v stredu sa vraciam do Viedne.Dufam,ze tu cestu neako prezijem.Tak dufam,ze sa tam stretneme a pokecame.

matena

evkalc - neboj, ono to tak niekedy býva, nestačí, aby sa ti pokazila jedna vec, musí ich byť viac. Mysli na to, aká budeš v lete pekná.....a dobre to dopadne.............držím palce.

evkalc

ahojte baby... tak ja som mala mat opku vo strtok a v chirmede sme sa zhodli ze kedze mi uz mesiac meskala MS a moj gynkolog mi povedal uzivat tbl na oddialenie 2 tyzdne tak v chirmede mi povedali ze by bolo lepsie keby som tu MS dostala a tak prisla.. no a konecne som uz dostala...v stredu mam dalsie termin OP ale zase mi z kontrolneho vyteru zistili stretokoka hemolitickeho... tak sa veeeeelmi bojim aby sa mi uz nic nepohorsilo a nech mozem ist.. neviem co mi povie krcna ale ja nechapem ako je mozne ze ho tam mam ked sa citim dobre... tak stafylokok mi zmizol a je tam toto
atb mi na to vraj asi nedaju
baby prosiiiiiiiiiiiim drzte mi palce

andulka33

Ahojte baby,
Tak som dnes bola na tých predoperačných v novamede, a prebehlo to veľmi rýchlo.Nechala som tam 49euro. Vyzerá to, že ceny majú ešte stále nezmenené. Ešte čakám na výsledky, ale keďže som sa zabudla a nezavolala v normálnom pracovnom čase, musím si počkať do pondelka, myslím ale, že bude všetko fajn.. takže utorok ideme s mops na to.. :)

bianica

tajka - diky pekne. Ja sa nezeniem plavat, tiez som chcela ist relaxovat do vody s partiou, ziadne plavanie. Myslela som, ze si bola skor, ale teraz este urcite nepojdem, kvoli jazvam. Bola som len zvedava, po akom case si si isla vychutnat tento relax

tajka99

bianica,
ja som bola plavat az teraz vo februari, a to bol cca 3.mesiac po opke. A bolo to take rekreacne plavanie, ziadne vytrvalostne... Boli sme vo wellness a v ramci relaxu som si aj poplavala v tepluckej vodicke ;-) Do tych 6 tyzdnov je zakazane namahanie prsnych svalov, ale este do tych 3 mesiacov ma byt take opatrne obdobie. Netrpezlivost nie je na mieste, nelutujte 3 mesiace zo zivota ak ide o roky zivota. Potom je neskoro plakat. Lyzovat som napriklad lyzovala uz skor - asi 2 mesiace po, ale plavanie je predsa len sport, ktory je postaveny na pohyboch ruk a prislusnych svalov...

romika

dakujem pekne kozenka,andulka33,cica666
len skoda ze sa stale zmensuju...neviete mi baby poradit s tym solarkom chcem ist dnes dufam ze to nevadi som 5 tyz. po opke..

bianica

vlasti, andulka33
veeeelmi pekne dakujem za milu pochvalu, samozrejme ma potesila. Na to, ze som si dala len 280ml, som veeelmi spokojna.

morgana- este citim tlak, ale to je vacsinou ked nieco robim, dufam, ze uz odpuchli a ze uz ostanu, take ako su. Ale stale ich mam tvrde, neviem po akom case maju zacat makknut. Inak nezehlila som, ale zmyvala som podlahu, ale radsej som to nechala, lebo davala som zabrat prsnemu svalu, tak nechcem provokovat. Kedy mas ist na kontrolu? Ked som bola vybrat stehy, tak mi Magdo kazal prist sa ukazat po mesiaci. Uz si davas aj contractubex? ja si zatial len lepim jazvu, ziadny krem nedavam