Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

andulka33 nie preboha nejdem sama to by som fakt nezvladla vezie ma priatel.On ma pocka na hoteli aj so psom a v stredu ked mu zavolam tak ma pride vyzdvihnut a tak ideme do Viedne.No a na stehy to bude problem trepat sa znovu do BB predsa neni to zarohom.A ty ostavas den dlhsie v nemocnici? neviem ci si to ty spomynala,alebo si ta s niekym mylim

andulka33

Fúha a ty sa vezieš na druhý deň sama do Viedne alebo ťa niekto vezie, ja som si stále myslela že máš odvoz..to bude poriadna námaha, myslím.. no ja mám do BB tak hodinku tak to je ok. Stále neviem čo spraviť, lebo mám zajtra posledný deň ešte si porobiť nejaké veci, a chcela som zabehnúť aj do mesta..asi si privstanem ten utorok ráno,dobre že mi píšeš o tej súprave to ma vôbec nenapadlo ani mi neporadili, ja to teda tiež vezmem na športovo, papuče mám nakázané aj ja, ale pyžamo vraj netreba.. no a tiež tie hygienické veci..

mops

andulka33 vies ze aj ja sa tak citim uplne v pohode.Mne ta opka neako nedochadza.Mne sestricka povedala ze si mam doniest len hygienicke potreby a papuce,ze pyzamo nepotrebujem a mam prist v teplakovej suprave.A v BB prespime na Stiavnickach netusim kde to je len som to videla na nete tak som to rezervovala,ale neni to priamo v meste neakych 10km za BB.Najprv som mala hotel v meste ale kedze berem do BB aj mojho psa,lebo ho nemam kde nechat tak malicky ide somnou musela som hladat hotel v prirode.To bude inac sranda ja po OP a moj sialeny pes somnou v aute.A odkial vlastne docestujes?

morgana

bianica
na kontrolu idem tyzden po Velkonocnych sviatkoch.Nedavam zatialziadny krem na jazvy, lebo trosku som mala este zapalene kraje. Chcem sa opytat ci mas ten leukoplast na jazvy ktory ti dali 24 hodin denne? Mne tiez este nezmakli a trochu viac ich citim, ale mam pred menzesom tak asi to bude aj tym....

iwon

ahojte baby,chcem sa spytat ktore ste boli v novamede ze kolko to cca stalo,lebo tiez chcem mat krasne kozicky tak kolko peniazkov si mam pripravit?

andulka33

Ďakujem ketrin11, no veru ani sa nenazdame a je to za nami,ale asi sa viac teším ako bojím, len nech už je streda ráno.. minimálne :)

ketrin11

andulka33, mops,
babenky tak Vam drzim palceky, uz sa vam to krati, dufam, ze VAm to dobre dopadne a ohlaste sa hned ked budete moct