Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

ahoj Baby.ja tiez uvazujem nad zakrokom ale bojim sa rizik vy nie?ze sa neprebudim z anestezie,ze sa mi to zapali...ako casto sa implantaty menia?

andulka33

no dobreee teda skúsim nestresovať :) idem si nájsť zábavku ešte vybaviť nejaké kávy v meste.. nech to prejde :)
Každopádne dík moc za podporu a rady!!

kozenka

ale pravdaže že prijme, prijalo nám všetkým pre tebou, prijme aj tebe :)
nestresuj sa
Ja Ti poviem pravdu, ja som sa ani nestihla báť, keď som tam prišla, obliekla som si nočnú košeľu, tie sťahovacie pančuchy, ľahla som si na posteľ a prišla sa somnou porozprávať anest. dala mi náladovku a kým dievčinku čo bola somnou na izbe prišiel kresliť chirurg, ja som si povedala, že počkám na toho môjho
doktora, ani neviem ako-som zaspala a keď som sa zobudila, bola som už po operácii ((-:

kozenka

ahoj andulka, no pokiaľ viem, je na žalúdok, keby Ti bolo špatne,mne nebolo,ale mala som ju so sebou a pila som ju, sestrička mi povedala, že dobre že ju mám :)
vyhrkáva sa kvôli tomu,aby si z nej negrgala keby tam boli bublinky,lebo grganie po opke bolí (-:

andulka33

noo a už začínam mať ten divný pocit..ako sa to blíži..ani neviem či je to strach ale intenzívne premýšlam ako to moje telo príjme.. dúfam že to bude ako hovoríte, že ani nebudem vedieť že to tam je..

andulka33

Ahojte baby

Díky Kozenka,
prense tento odstavec som včera hladala dozadu asi na 20 strane :)
A aký účinok mala tá cola?? Mamča je zdravotník a čudovala sa čo to máme za zlepšovák..no ja som si kúpila takú mikunu s krátkym rukávom na zips, lebo som nevedela.. ak bude náhodou zima ..tú stredu ráno pri odchode..jaaaj dúfam že to z mops po väčšine prespíme nech sme rýchlo doma, ja ešte stále nemám výsledky,už som ráno volala, ale nedovolala sa tak faaakt dúfam že všetko je ok..lebo okolo mňa chodí mamina so zápalom priedušiek.. už sa iba všeliako schovávame :) aby ma nenakazila..dopadnem ako evkalc chúďatko..

ozaj Evkalc ty to máš teda teraz po nás nie?? my v utorok a ty v stredu ak si dobre pamätám..

kozenka

zoberte si so sebou:
vyhrkanú coca colu-je dobrá na žalúdok po narkóze, vlhčené obrúsky-ovlažovala a umývala som si nimi tvár, kefku, pastu, gumičku do vlasov, mobil, papuče, mikinu na zips /je teplo, tričko ani netreba, ja som mala len mikinu, tepláky, tenisky
pred opkou povedzte anestez. že vám býva špatne po narkóze /ak vám býva/ dá vám niečo proti tomu, prispôsobí tuším aj narkózu-to je super!
ostatné vám nebude treba nič :)
zbehne vám to tam raz dva, v jeden deň opka, vyspíte sa, ak budú bolesti nehabite sa, pýtajte si lieky, tiež lieky na spanie a na druhý deň, ani sa nenazdáte, ste doma, zbehne to raz dva
držím vám palce :)

andulka33

nie niee, ja idem tiež domov na druhý deň a zase po mňa príde brácha, alebo ocino, môj drahý nie je na SK aby ma vyzdvihol.., ešte som dnes utekala, dokúpiť niečo pod mikinu na zapínanie, lebo to triko bude asi problém obliecť..a chvalabohu našla, tak som rada už sa iba pobaliť.. mops a kedy zajtra vyrážaš do BB, asi až na večer pravda..