Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

evkalc ja mám k tomu nepriemny pocit aj z iného..viem, že by mi to malo byť jedno, kto si čo myslí..a aj je..pravda je aj to, že každá z nás to spomenie keď uzná za vhodné..lebo vie kde a komu..ja som prišla domov na SK a zistila že to moje už bývalé "veľmi veľké" kamarátky preberajú kde sa im zachce..a už to vie aj moje okolie odtiaľto..tak na to nemám slov - z princípu..

andulka33

evkalc ja mám k tomu nepriemny pocit aj z iného..viem, že by mi to malo byť jedno, kto si čo myslí..a aj je..pravda je aj to, že každá z nás to spomenie keď uzná za vhodné..lebo vie kde a komu..ja som prišla domov na SK a zistila že to moje už bývalé "veľmi veľké" kamarátky preberajú kde sa im zachce..a už to vie aj moje okolie odtiaľto..tak na to nemám slov - z princípu..

andulka33

andulka33

andulka33

inak už neviem čím sa zamestnávať.. doma mám zakázané stresovať.. kávy som obehala aj obchody..kua..je to presne ten pocit čo opísala mops..nervozita..už nech je fakt po tom,nieže by som si to chela rozmyslieť,viem že by som sa ďalší deň nakopala do zadku..len nech to už je!Neviem si to vôbec predstaviť..

evkalc

andulka - mas pravdu ja by som mala ist v stredu ale uz si netrufam povedat ze idem po 2 neuspesnych naplanovaniach... takze uvidim v stredu ci tam budem alebo nie :-)) ja uz tiez zacinam mat zly pocit... velmi sa bojim aby vsetko dobre dopadlo..uz teraz mi je smutno za mojimi detickami... ja mam na rozdiel od vas asi aj strach.. no verim ze bude vsetko o.k. bojim sa aj toho aby sa implantaty dobre prijali.. ale na to radsej nejdem mysliet..

drzim vam zajtra palce..neviem ako budem ja stresovat zajtra ak budem mat ist..

mops

andulka33 tak zachvilu odchadzame z Viedne.Uz tuto noc som zle spala mam taky neaky vnutorny nepokoj.Ani sa neak nebojim len som velmi nervozna dufam,ze som nic nezabudla.Nech to uz mame za sebou.Kozenka dakujem a tu colu idem este kupit.Tak babenky drzte nam palce